Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Χτύπησε» στο δεύτερο ημίχρονο ο Οπούντιος!(φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Οπούντιο Μαρτίνου. Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports.

Την ήττα με τελικό σκορ 1-4 γνώρισε η ομάδα της Νίκης Αγίας Παρασκευής, από τον πρωτοπόρο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, Οπούντιο Μαρτίνου.

Αν και το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, ο Οπούντιος ήταν αυτός που χαμογέλασε πρώτος μιας και ο Καραμπετιάν με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 21΄ έκανε το 0-1. Να σημειώσουμε πως η ομάδα του Μαρτίνου είχε και δοκάρι, στο 18΄ με τον Μίλτο Μπουγιώτα!

Στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώθηκαν άλλα τέσσερα τέρματα!

Στο 55΄του αγώνα ο Ζαφειρόπουλος, ο οποίος αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Νίκης, έκανε το 0-2 ενώ ο Μπουγιώτας πήρε τη σκυτάλη και δέκα λεπτά αργότερα έφερε το ματς στο 0-3. Επί της ουσίας εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, παρά τις αξιοθαύμαστες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Αγίας Παρασκευής.

Ο Καρκάνης, στο 78΄ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε, μειώνοντας προσωρινά το σκορ σε 1-3 ενώ ο Καντού στο 88΄έγραψε το τελικό 1-4.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button