Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ιδανικός αυτόχειρας ο Κεραυνός!(pics)

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Κεραυνός Βαθυκοίλου υποδέχθηκε την Δάφνη Λιβανατών, από την οποία και ηττήθηκε. Δείτε το ρεπορτάζ του LamiaSports.

Ρεπορτάζ: Βαγγέληγς Μπιζάτος

Με τελικό σκορ 2-3, η ομάδα της Δάφνης Λιβανατών πέρασε από την έδρα του Κεραυνού Βαθυκοίλου, σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα, αποβολή και ανατροπή!

Ο γηπεδούχος Κεραυνός είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να πάρει κεφάλι στο σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.. αφού μόλις στο 12 λεπτό ο Ιμπραχίμ σε μια κούρσα του, πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει βγαίνοντας άουτ μαζί με την μπάλα.

Στο 20΄ ο τερματοφύλακας της Δάφνης βγήκε σε θέση λίμπερο να διώξει την μπάλα, ο Στουρνάρας πίεσε πήρε την μπάλα για να την δώσει στον Ιμπραχίμ αλλά αυτός σουταρε άουτ… Το Βαθύκοιλο πίεζε συνέχεια και στο 37 λεπτό ο Κωστόπουλος μοίρασε την μπάλα σωστά στον Ιμπραχίμ και αυτός πλασαρε σωστά αυτή την φορά κάνοντας το 1-0.

Μία ακόμη χαμένη ευκαιρία για την γηπεδούχο ομάδα στο 40 λεπτό με τον Κωστόπουλο και πάλι να δίνει στην δεξιά πλευρά στον Στουρνάρα και αυτός μέσα στην περιοχή για τον Ιμπραχίμ στην κίνηση το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λιόλιου.

Στην επανάληψη η ομάδα των Λιβανατών μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αφού μόλις σε 3 λεπτά αγώνα κατάφερε και έκανε την ανατροπή.

Στο 52 λεπτό από την αριστερή πλευρά ο Μπαρτζουλιάνος με κοντινό πλασέ έκανε το 1- 1 και τρία λεπτά αργότερα από πάσα του Χιελιάι και πάλι ο σκόρερ του πρώτου τέρματος με πλασε έκανε το 1-2.

Στο 83 λεπτό μετά από πάσα του Σιδέρη ο Παναγιωτάκης με προβολή εντός περιοχής έκανε το 1-3.

Το τελικό 2-3 το πέτυχε και πάλι ο Ιμπραχίμ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ στην απέναντι γωνία του Λιόλιου.

Ο αγώνας έκλεισε με αποβολή για τον Κεραυνό με τον Τσούμα να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα από την κυρία Φραντζή για έντονη και ανάρμοστη διαμαρτυρία.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button