Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: Δεν αποχωρεί από την ΑΕΛ ο Κούγιας – Η επίσημη ανακοίνωση

Super League 2: Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας υπογραμμίζει ότι δεν αποχωρεί από την ΑΕΛ.

Super League 2: Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας υπογραμμίζει ότι δεν αποχωρεί από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι «γνωστοί» οι οποίοι το προηγούμενο χρονικό διάστημα διέδιδαν την ψευδή είδηση ότι υπάρχει ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, παρασύροντας και έναν άνθρωπο που πράγματι έχει προσφέρει υπηρεσίες και όχι χρήματα στην ΠΑΕ ΑΕΛ τον κ. Ζήση Ντελόπουλο, να δηλώσει ότι θα είναι παρών στην περίπτωση που ο κ. Κούγιας αποφασίσει να πουλήσει τις μετοχές του, ενώ είναι βέβαιο ότι δεν έχει αυτές τις οικονομικές δυνατότητες, παρά το ότι είναι επιτυχημένος στον τομέα του επιχειρηματίας, διαπιστώνοντας για άλλη μία φορά ότι τα γεγονότα τους διέψευσαν, αλλά και ότι κινδυνεύουν να γελοιοποιηθούν ακόμα και απέναντι και σε αυτόν τον προσωπικό τους θίασο που με ψευδώνυμα συμμετέχει στις εκπομπές τους, άρχισαν επειδή παρήλθε η προθεσμία της 10ης Ιανουαρίου 2022 και όπως ήταν αναμενόμενο ούτε ο κ. Ντελόπουλος, ούτε κάποιος άλλος, δεν έκανε καμία πρόταση ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ, να διακινούν την συκοφαντική άποψη για τον κ. Αλέξη Κούγια, ότι δήθεν ο κ. Ντελόπουλος δεν έκανε πρόταση γιατί δήθεν τρομοκρατήθηκε από την δικαιολογημένη τοποθέτηση του κ. Κούγια στην παραίτηση του και στην διατυπωθείσα γραπτώς θέση του ότι είναι παρόν και έτοιμος να αγοράσει τις μετοχές του κ. Κούγια, αν αυτός θελήσει να πουλήσει.

Για άλλη μία φορά θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, γιατί αυτό δεν είναι ούτε δημοσιογραφία, ούτε ελευθεροτυπία, αλλά καθημερινή προσπάθεια ενός ραδιοφώνου και των πολυπληθών ιδιοκτητών του να αναγκάσουν με κάθε μέσο τον κ. Κούγια να χαρίσει τις μετοχές του και να χάσει τα χρήματα που έχει διαθέσει επί 7 χρόνια για την ΑΕΛ, διαστρεβλώνοντας καθημερινά ακόμη και κοινωνικές προσφορές του (όπως στην περίπτωση της διαθέσεως εισιτηρίων στους 3250 υγειονομικούς) και αηδιασμένος να αποχωρήσει από την ΑΕΛ αφήνοντας την έρμαιο σε αυτούς τους ίδιους που όταν ήταν στην θέση του κ. Κούγια οι ίδιοι τους έβριζαν και τους συκοφαντούσαν και τώρα τους κάνουν αγιογραφίες και τους καλούν και ως επίσημα προσκεκλημένους σε επετειακές εκδηλώσεις.

Για άλλη μία φορά ο κ. Κούγιας δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αποχωρίσει από την ΑΕΛ και θα αντιμετωπίσει αυτές τις συμπεριφορές με κάθε νόμιμο τρόπο και ότι επίσης ακόμη και αύριο είναι έτοιμος να πουλήσει τις μετοχές του σε οποιοδήποτε αξιόπιστο φυσικό η νομικό πρόσωπο που μπορεί να εγγυηθεί την εξόφληση του χρέους του 1.500.000€ (2.200.000€ εισέπραξε ο Πηλαδάκης για ενοίκιο) προς το ελληνικό δημόσιο, που δημιουργήθηκε όταν η φορολογία των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών ήταν στο 45% και είναι ρυθμισμένο σε 100 δόσεις και να του καταβάλει μέχρι και το τελευταίο ευρώ τα χρήματα που έχει δαπανήσει αυτά τα 7 χρόνια για να υπάρχει η ΑΕΛ, για να έχει αδειοδότηση Ευρώπης, για την ανακατασκευή του Αλκαζάρ, για την αγορά και την ανακατασκευή του προπονητικού κέντρου των Δένδρων, για την αγορά των δύο λεωφορείων, για την εξόφληση των χρεών στο ΙΚΑ που κληρονόμησε, για την αγορά ποδοσφαιριστών, αλλά και για την αξία των 30 Ελλήνων και 4 ξένων ποδοσφαιριστών που είναι αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΛ με συμβόλαια από 2 έως 5 χρόνια, ανάλογα με την ηλικία τους, ενώ ο ίδιος αγόρασε μία ΑΕΛ χωρίς ούτε έναν ποδοσφαιριστή, χωρίς γήπεδο που να χρησιμοποιεί, χωρίς λεωφορεία, χωρίς τρακτέρ και χωρίς αδειοδότηση για πολλά χρόνια λόγω της ύπαρξης τριών Α.Φ.Μ. από κακή επιλογή της ερασιτεχνικής».

Διαβάστε επίσης

Back to top button