Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πλήγμα για την Ελλάδα οι αποκλεισμοί Αστέρα και Ατρομήτου

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος υπέστησαν πικρούς αποκλεισμούς από τη συνέχεια του Europa League και η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στο ευρωπαϊκό ranking. Δείτε τη βαθμολογία της UEFA…

Μετά τον αποκλεισμό-σοκ των Περιστεριωτών στο 95′ από τη Ντιναμό Μπρεστ, ούτε οι Αρκάδες κατάφεραν να ανατρέψουν το 3-2 της Σκωτίας, παρότι ήταν εμφανώς ανώτεροι της Χιμπέρνιαν στην Τρίπολης, με αποτέλεσμα η χώρα μας να χάσει τους δύο από τους πέντε εκπροσώπους της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι μόλις 200 βαθμοί που πήρε η Ελλάδα στο ranking της UEFA από τις ισοπαλίες των Αστέρα κι Ατρομήτου, της στέρησαν την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη 15η θέση της UEFA, ακόμη και στη 14η, από τη 16η που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Η διαφορά πάντως από την Τσεχία παρέμεινε ίδια (75 βαθμοί, λιγότερο από μία ισοπαλία σε προκριματικά), ενώ πλησιάσαμε μόλις στους 100 βαθμούς τους 14ους Ελβετούς. Την ίδια στιγμή όμως μας βρίσκεται πίσω μας σε απόσταση… μίας ισοπαλίας η Κροατία, με τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό να καλούνται πλέον να βγάλουν τα… κάστανα από τη φωτιά για το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία στην πρώτη 30άδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button