Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Γκέλαρε» στο Αιγάλεω η Βέροια, πήρε το ροδίτικο ντέρμπι ο Διαγόρας!

Η Βέροια ηττήθηκε 1-0 στο Αιγάλεω με πέναλτι στο 92' και έμεινε στο -3 από τον δεύτερο Ιωνικό! Ο Διαγόρας κέρδισε τον Ιάλυσο με 3-1 στο ντέρμπι της Ρόδου, για την 19η αγωνιστική της Football League.

Το Αιγάλεω… σόκαρε την -ανώτερη αλλά χωρίς αποτέλεσμα- Βέροια, καθώς με χτύπημα πέναλτι του Τσιλιγκίρη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, κατάφερε να την κερδίσει με 1-0 και να την αφήσει μεν τρίτη στη βαθμολογία, αλλά τρεις βαθμούς πίσω πλέον από τον δεύτερο Ιωνικό, στη μάχη της ανόδου στην Super League 2!

«Φορτσάροντας» για ένα δεκάλεπτο στην επανάληψη, ο Διαγόρας νίκησε με 3-1 τον Ιάλυσο στο τοπικό ντέρμπι του «σμαραγδένιου νησιού». Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το… λάθος να προηγηθούν λίγο μετά το ημίωρο. Για να έρθει η ισοφάριση από πλευράς Μπουρλάκη, ενώ ο Ανδρούτσος απέκρουσε πέναλτι του Μπαρμπαρούση, ο οποίος ωστόσο πήρε… εκδίκηση δύο λεπτά μετά, για να έρθει ξανά ο Μπουρλάκης και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα από το 69’!

Στα άλλα σημερινά ματς, η Ιεράπετρα έκανε… περίπατο απέναντι στην ουραγό Τρίγλια, νικώντας την με 3-0 κι ενώ προηγούνταν ήδη με δύο τέρματα διαφορά πριν το ημίωρο.

Αντιθέτως, τόσο ο Θεσπρωτός όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάστηκαν τα… buzzer beater των Κολλά με σουτ στο 92’ και Τσίτα με κεφαλιά επίσης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, για να επικρατήσουν με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 8/2
Ιωνικός – Νίκη Βόλου 2-0

(69’ Βλαχομήτρος σουτ, 87’ Κρητικός)
Τρίκαλα – Ασπρόπυργος 1-0
(67’ Πελάεθ)

Κυριακή 9/2
Αιγάλεω – Βέροια 1-0
(90’+2’ πεν. Τσιλιγκίρης)

Διαγόρας – Ιάλυσος 3-1
(50’, 69’ Μπουρλάκης, 65’ Μπαρμπαρούσης – 32’ Κονέ)

Θεσπρωτός – Καβάλα 1-0
(90’+2’ Κολλάς)

Ολυμπιακός Βόλου – Καλαμάτα 2-1
(3’ Τσιάρας, 90’+2’ Τσίτας – 34’ Νταούντ)

ΟΦ Ιεράπετρας – ΠΟ Τρίγλια 3-0
(14’ Σκόνδρας, 28’ Μηνάς, 57’ Κατσικοκέρης)

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button