Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΝΑ!

Ένα εύκολο απόγευμα είχε σήμερα η ομάδα της Α. Ε. Ν Άμπλιανης, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πελασγιακό.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Μια εύκολη νίκη πανηγύρισε σήμερα η ομάδα της Άμπλιανης αφού επικράτησε με το επιβλητικό 4-0 απέναντι επίττης ομάδα του Πελασγιακού…

Η ομάδα την Α. Ε. Ν Άμπλιανης μπήκε στον αγώνα δείχνοντας ποιός είναι το αφεντικό αφού και μέσα σε δώδεκα λεπτά “τελείωσε” το θέμα νίκη.

Η αρχή έγινε στο 18 λεπτό με τον Παπαμίχο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σκούρα στο τέρμα και από μια χαμένη φάση στην ουσία άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα σε μαρκάρισμα του Κίτσιου μέσα στην περιοχή ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχάλης Καλύβας κάνοντας το 2-0.

Η ομάδα της Λαμίας συνέχισε το  σφυροκόπημα και στο 30 λεπτό μετά από παράλληλη μπαλιά από την αριστερή πλευρά, ο Ρουμπής με προβολή μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0 σκορ ημιχρόνου..

Στην επανάληψη η Άμπλιανη κατέβασε ρυθμό παίζοντας με πιο πολλές πάσες και αρκετή δημιουργία.

Όμως σε μια φάση στο 75 λεπτό ο Καλύβας έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Πρεμετή στην φάση μπήκε ο Μπρετσιμάς να ζητήσει τον λόγο σπρώχνοντας τον παίκτη της γηπεδούχου ομάδας και στη συνέχεια υπήρξε σύρραξη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου το αποτέλεσμα  την αποβολή του Μπρετσιμά.

Στο 85′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παρίσης προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Πελασγιακού με 4-0 να είναι το τελικό σκορ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button