ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Τριάρα» με ωραίο ποδόσφαιρο για την Κ19 της Λαμίας!(pics)

«Πάτησε» την ΑΕΛ εντός έδρας η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία. Δείτε το ρεπορτάζ.

Με τελικό σκορ 3-0 η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία κέρδισε την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος

Στη καλύτερη της φετινή εμφάνιση η ομάδα Κ-19 με σπουδαία απόδοση επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Οι μικροί του Λάκη Παπανικολάου αν και λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι πέτυχαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη απώλεσαν αρκετές ευκαιρίες να ξεφύγουν στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ νωρίς την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ όμως το πέναλτι του Καμπέρη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σόμογλου.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 15′ ο Νικολόπουλος εκτέλεσε απευθείας ένα κερδισμένο φάουλ σε καλό σημείο σημαδεύοντας τη συμβολή των δοκών του Σουλούκου. Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης με παρόμοια εκτέλεση έστειλε την μπάλα λίγο αουτ. Στο 29′ η Λάρισα είχε ακόμη μια καλή στιγμή με τον Ζαχαράκη να κάνει ατομική ενέργεια, περνώντας τον Κουδουνά όμως το σουτ του ήταν εύκολη λεία για τον Σόμογλου.

Στην εξέλιξη της φάσης ήρθε και το γκολ για την Λαμία με τον Βλαχομήτρο να περνά όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε και το πλασέ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Οι κυανόλευκοι δεν έμειναν εκεί και στο 32′ έφτασαν στο 2-0 με τον Νικολόπουλο να εκτελεί κόρνερ και τον Τσώκο με κεφάλια (η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς) να γράφει το 2-0.

Στο 41′ ο Κερίμ εκ των διακριθέντων της ΑΕΛ έφυγε στη κόντρα όμως αστόχησε στο τετ α τετ με τον Σόμογλου πλασάροντας άουτ. Το κερασάκι στη τούρτα του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 45′ με υποδειγματική επίθεση. Ο Σόμογλου εκτέλεσε αουτ, ο Βλαχομήτρος με μια έστρωσε στον Νικολόπουλο ο οποίος έκανε εκπληκτική κούρσα από δεξιά, έβγαλε ξανά στον Βλαχομήτρο, αυτός έβγαλε παράλληλη σέντρα με τον Φουσέκη να πλασάρει σε κενή εστία για το 3-0.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν φτωχό από πλευράς θεάματος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από μία τελική.

Η Λαμία απείλησε στο 51′ με τον Βλαχομήτρο να σουτάρει από μακριά και τον Σουλούκο να μπλοκάρει ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 3-1 στο 93΄όμως η κεφαλιά του Αγγελούλη κατέληξε κόρνερ.

Αυτή ήταν η 2η φετινή νίκη των κυανόλευκων οι οποίοι παραμένουν ωστόσο ουραγοί στην βαθμολογία με 8 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Σόμογλου, Πατσάνι, Φετεινίδης, Τσώκος, Σπαθούλας, Φουσέκης, Δεληγιάννης, Τρούμπουλος, Νικολόπουλος, Βλαχομήτρος

ΑΕΛ: Σουλούκος, Μαλάκος, Αγγελούδης, Φουρκιώτης, Qerimi, Καμπέρης, Δρόσος, Σούμπασης, Δακτυλας, Κοσπάρι, Ζαχαράκης

Διαβάστε επίσης

Back to top button