ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Στις 10 Σεπτεμβρίου έτοιμο το ΔΑΚ»

Ο υπεύθυνος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τα γήπεδα του Δήμου Λαμιέων Θανάσης Κλειτσάκης πήρε θέση για το ΔΑΚ Λαμίας.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Κλειτσάκης, στο ραδιόφωνο του Radio NET 101.9:

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:»… ο εργολάβος ζήτησε παράταση 10-12 ημερών για την ολοκλήρωση του στεγάστρου ενώ συμπλήρωσε πως τα υπόλοιπα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί ως την επόμενη εβδομάδα».

Συν τοις άλλοις αναφέρθηκε και για την καθυστέρηση του έργου τονίζοντας παράλληλα ότι ευθύνες αναλογούν και στην αντιπολίτευση η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ για το ΔΑΚ Λαμίας τα προηγούμενα 16 χρόνια.

«Τα έργα πρέπει να είναι ασφαλέστατα. Θα πρέπει να τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές για να παραδοθούν. Ο εργολάβος είχε πάρει παράταση μέχρι 20 Αυγούστου και ζήτησε νέα παράταση 10-12 ημερών. Θα είναι η τελευταία παράταση που ζητάει αυτό μας διαβεβαίωσε ο εργολάβος. Τα υπόλοιπα έργα θα είναι έτοιμα την άλλη εβδομάδα. Καθυστέρησε το έργο γιατί είναι και καλοκαίρι. Ο Αύγουστος είναι νεκρός μήνας από πλευράς εργασιών. Κομμάτια του στεγάστρου θα έρχονται από Πέμπτη-Παρασκευή. Με τα δεδομένα που έχουμε αυτή την στιγμή το γήπεδο θα είναι ετοιμο στις 10 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Σεπτεμβρίου που είναι το 2ο ματς εντός έδρας όλα θα είναι έτοιμα. Είχαμε τις πληροφορίες ότι το πρωτάθλημα θα πάει πίσω για αυτό και ο δήμαρχος τόνισε ότι θα είναι έτοιμο το γήπεδο στην αρχή του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button