ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΣ Λαμία περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της SuperLeague 1 καθώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη "Λεωφόρο".

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΣ Λαμία περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της SuperLeague 1 καθώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη “Λεωφόρο”.

Έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα περιμένει σήμερα τον ΠΑΣ Λαμία καθώς στις 15:30 θα παίξει στην έδρα του Παναθηναϊκού για την 23η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Ο “πονοκέφαλος” των απουσιών για τον Μιχάλη Γρηγορίου παραμένει και σε αυτό το ματς καθώς με τιμωρία έχουν παραμείνει εκτός οι Λάζαρ Ρόμανιτς, Ντάνι Μπεχαράνο, Γιώργος Σαραμαντάς και Κώστας Προβυδάκης.

Τα ερωτηματικά λοιπόν για τον καταρτισμό της ενδεκάδας από τον Μιχάλη Γρηγορίου παραμένουν.

Θα προσπαθήσουμε παρόλο αυτά να βάλουμε κάτω τις σκέψεις μας και να προσεγγίσουμε μια πιθανή ενδεκάδα.

Σε αυτή θα ήθελα έχουμε τον Μπόγιαν Σαράνοφ στο τέρμα, τον Σκόνδρα δεξιά ενώ πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός έχει και ο Νταβίντ Σιμόν. Στα αριστερά θα βρεθεί ο Μαρτίνεθ ενώ στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τον Αντέτζο και τον Τζανετόπουλο.

Στο κέντρο ο Τζανδάρης με τον Νούνιες θεωρουνται βασικοί και αναντικατάστατοι με τις υπάρχουσες συνθήκες ενώ θέση διεκδικούν ο Γκέντσογλου και ο Ταϊρόν.

Στα άκρα, μία θέση θα καλυψει ο Μπανγκουρά ενώ για την άλλη θα “παλέψουν” ο Ελευθεριάδης και ο Καραμάνος. Στην κορυφή θα βρεθεί για ακόμη μία φορά ο Βέλλιος.

Η αποστολή της Λαμίας είναι η εξής:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
13. Πενταράκης Βενιζέλος
31. Saranov Bojan

4. Adejo Daniel
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
12. Martinez Angel
23. Σκόνδρας Ιωάννης
24. Βύντρα Λουκάς
27. Ninua Nika
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

6. Τζανδάρης Θεοφάνης
7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
15. David Simon
20. Ελευθεριάδης Χρήστος
33. Γκέντσογλου Σάββας

8. Arabuli Bachana
11. Καραμάνος Αναστάσιος
19. Bangoura
39. Βέλλιος Απόστολος
45. Τσούκαλος Νικόλαος
70. Μανουσάκης Γεώργιος

Διαβάστε επίσης

Back to top button