ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Πάνοπλος» ο ΠΑΣ Λαμία με στόχο τη νίκη!(match day)

Έτοιμος για να κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς την γρήγορη παραμονή του στη SuperLeague 1 είναι σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα υποδεχθεί την Ξάνθη.

Έτοιμος για να κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς την γρήγορη παραμονή του στη SuperLeague 1 είναι σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα υποδεχθεί την Ξάνθη.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την Ξάνθη στο ΔΑΚΛ στις 20:00 με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη γρήγορη παραμονή του στην κατηγορία.

Ο σημερινός αγώνας είναι μία τεράστια ευκαιρία για την ομάδα της Φθιώτιδας να «ξεφύγει» ακόμη πιο πολύ από Παναιτωλικό και Πανιώνιο οι οποίοι βρίσκονται από κάτω της με 3 και 2 βαθμούς αντίστοιχα.

Για την αγωνιστική αυτή, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Πανιώνιος θα παίξει στη Νέα Σμύρνη με τον Ολυμπιακό. Αν καταφέρει και κερδίσει η Λαμία σήμερα και οι άλλοι δύο ηττηθούν τότε η διαφορά μεταξύ τους αυξάνεται σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Ο Άκης Μάντζιος μετά από τη νίκη της ομάδας του επί του ΝΠΣ Βόλος και το διπλό στη Λάρισα επί της ΑΕΛ, θέλει να «τριτώσει» το καλό, προετοιμάζοντας τους παίκτες του όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Άπαντες παρόντες στην προετοιμασία της ομάδας, με τους γνωστούς τραυματίες, Σασί και Τσούκαλος, να παραμένουν στα «πιτς».

Πάμε να δούμε την αποστολή της ομάδας:

Τερματοφύλακες: 30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος – 99 Κατσίκας Παναγιώτης

Αμυντικοί:  4 Adejo Daniel – 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 8 Πλιάτσικας Βασίλειος – 23 Σκόνδρας Ιωάννης – 24 Βύντρα Λουκάς – 27 Scarduelli Vanderson – 34 Σάλιακας Εμμανουήλ – 50 Asigba Mark

Μέσοι:  7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 16 Bejarano Danny – 20 Ανάκογλου Δημήτριος – 21 Δημούτσος Έλιν

Επιθετικοί:  9 Thuram – 10 Tyronne – 11 Καραμάνος Αναστάσιος – 17 Βλαχομήτρος Ανέστης – 18 Romanic Lazar

 

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου

Έναν ευχάριστο πονοκέφαλο έχει ο Άκης Μάντζιος στη σκέψη για την επιλογή της βασικής ενδεκάδας του ΠΑΣ Λαμία, για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Παρόλο αυτά, επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, τουλάχιστον εύκολα, αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα θα επιλέξουμε τους εξής.

Ο Θεοδωρόπουλος θα είναι στο τέρμα, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Τώρα, όπως έχουμε διαπιστώσει στα παιχνίδι που έχει κοουτσάρει ο Μάντζιος τη Λαμία, στα εκτός έδρας επιλέγει τριάδα στην άμυνα, ενώ όταν αγωνίζεται η ομάδα στο ΔΑΚΛ παίζει κανονικά με τέσσερις.

Για τον σημερινό αγώνα θεωρούμε πως θα κρατήσει την τριάδα, μιας και στόχος του ΠΑΣ είναι να μην ηττηθεί. Πλιάτσικας, Βύντρα και Αντέτζο θα είναι αυτοί που θα πάρουν θέση, ενώ ως φουλ μπακ θα αγωνιστούν ο Σκόνδρας δεξιά και ο Βάντερσον αριστερά.

Στο κέντρο, ο Δημούτσος και ο Μπεχαράνο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Ρόμανιτς και ο Καραμάνος.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τουράμ!

 

Τα αγωνιστικά νέα της Ξάνθης

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας.

Ο Κίκο Ραμίρεθ που δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπαξεβανίδη – Φοσέ ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Στάρτζεον και Κοβάσεβιτς (κάρτες) μετά το πέρας των τελευταίων ασκήσεων, ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Σόσα, Λεωντσάκο, Θυμιάνη, Ντίρεσταμ, Φασίδη, Καρασαλίδη, Λισγάρα, Μαλεζά, Ντε Λούκας, Τερκί, Καμαρά, Μουλέν, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Πολέττο, Ρενέλα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button