Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Στο 3ο δημοτικό σχολείο Λαμίας ο ΑΟΛ! (pics)

Μοίρασε προσκλήσεις για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στις Αμαζόνες ο ΑΟ Λαμίας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ΑΟ Λαμίας, πραγματοποιεί επισκέψεις σε σχολεία της πόλης, με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και να τα μυήσει στο άθλημα του βόλεϊ.

Αυτή τη φορά η ομάδα της Λαμίας, βρέθηκε στο 3ο δημοτικό σχολείο της πόλης όπου μοίρασε προσκλήσεις για τον σαββατιάτικο αγώνα της Pre League γυναικών, με τις Αμαζόνες.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Α. Ο. ΛΑΜΙΑΣ 2013 ΠΑΕΙ …. ΣΧΟΛΕΙΟ!
Πιστοί κάθε χρόνο στο ραντεβού μας με τις σχολικές μονάδες της Λαμίας, ο Α. Ο. Λαμίας 2013 επισκέφθηκε το 3ο Δημ. Σχολείο Λαμίας μοιράζοντας προσκλήσεις για τον σημαντικό αυριανό αγώνα με τον ΑΟΝ «Αμαζόνες».

Στην επίσκεψη αυτή συμμετείχαν οι αθλήτριες του συλλόγου Τζούριτς Σάνια, Σαββίδου Χαρά, Παπαδοπούλου Ελευθερία, Μάρκου Γιάννα, Νούσια Αποστολία και Ντραγκότι Ένι. Τις αθλήτριες συνόδευσαν ο Γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Δουμανάς απόστολος και ο Γυμναστής της ομάδας κ. Ρίζος Δημήτριος.

Τα παιδιά μίλησαν και έπαιξαν βόλεϊ με τις αθλήτριες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την διευθύντρια του σχολείου κ. Ευαγγελοπούλου Τασούλα και τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου για την υποδοχή και φιλοξενία του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button