Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΕ Εχιναίων – Πελασγιακός 2-0: Ο τραυματισμός του Παρίση… στιγμάτισε την αναμέτρηση!(pics+vids)

Δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Πελασγιακού, επισκίασε την ήττα της «πράσινης» ομάδας από την ΑΕ Εχιναίων. Δείτε το ρεπορτάζ του LamiaSports.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο, η ΑΕ Εχιναίων κέρδισε με 2-0 σκορ τον Πελασγιακό, εντός έδρας.

Δυστυχώς την αναμέτρηση στιγμάτισε ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Θανάση Παρίση, στον οποίο και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Ο σημερινός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕ Εχιναίων και την Πελασγία αφήνει σε τελευταία μοίρα τα αγωνιστικά…

Ο λόγος είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Θανάση Παρίση.

Σε μια φάση όπου η μπάλα ήταν στην περιοχή του Πελασγιακού, στο 70 λεπτό του αγώνα, ο Παρίσης προσπάθησε να κόψει την επίθεση της αντίπαλης ομάδας κάνοντας τάκλιν, όμως το αριστερό του πόδι κόλλησε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρημα κνήμης στο σημείο της ποδοκνημικής σύμφωνα με την πρώτη γνωμάτευση του φυσικοθεραπευτή του αγώνα κυρίου Ιωάννη Μιγκάκη.

Στη συνέχεια ο αγώνας σταμάτησε μέχρι να έρθει ασθενοφόρο και η ιατρική βοήθεια. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο αγωνας συνεχίστηκε απλά για να εκτελεστεί το πέναλτι το οποίο είχε κάνει ο Παρίσης. Η ομάδα Ένωσης, προς τιμήν της έχασε το πέναλτι, ως έδειξε σεβασμού προς τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε σοβαρά!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, η ομάδα της ΑΕ Εχιναίων ξεκίνησε με «φουλ» τις μηχανές αφού μόλις στο 3 λεπτό του αγώνα και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σωτήρη Σχουλή, ο Νίκος Λαϊνάς πήδηξε για κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σδουκου κάνοντας το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα όμως ο επόπτης υποδεικνύει οφσάιντ σε επίθεση των φιλοξενούμενων, ο διαιτητής αφήνει πλεονεκτήμα καθώς η φάση ήταν ελεγχόμενη από την άμυνα της Ένωσης, οι παίχτες όμως είχαν την εντύπωση ότι είχε δοθεί οφσάιντ και σε γύρισμα της άμυνας ο Χαρμαντζής πιάνει την μπάλα με τα χέρια με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει έμεσο υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στην εκτέλεση πήγε ο Παρίσης αλλά ο Χαρμαντσής έδιωξε τον κίνδυνο, στέλνοντας τη μπάλα πλάγιο άουτ.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε τον έλεγχο καθόλη την διάρκεια του αγώνα και στο 43 λεπτό ο «Spiderman» της Β΄Φθιώτιδας επέστρεψε!

Μετά από σέντρα του Λαϊνά, ο Σχουλής πήρε την μπάλα από την δεξιά πλευρά μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε σωστά κάνοντας το 2-0, πανηγυρίζοντας το γκολ με τον γνωστό του τρόπο φορώντας τη μάσκα του ήρωα της Marvel, Spiderman

Στην επανάληψη η ομάδα του Πελασγιακού προσπάθησε να αντιδράσει με το Σκαρμούτσο στο 52 λεπτό να κάνει ένα σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από την αριστερή γωνία του Χαρμαντσή.

Στη συνέχεια όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου, ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Θανάση Παρίση, στον οποίο και ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ, τις φάσεις του αγώνα καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Διαβάστε επίσης

Back to top button