Άλλα αθλήματα

Δεν χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω «whereabouts» η Μπεντέλη

Το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πολύ κοντά για την Κωνσταντίνα Μπεντέλη και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Αρσης Βαρών δεν είναι διατεθειμένη να χάσει την ευκαιρία.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως είχε ξεσπάσει μία παραφιλολογία ότι η Μπεντέλη θα τιμωρηθεί καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα «whereabouts» της WADA.

Οπως αποκαλύπτει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν πρόκειται να τιμωρηθεί, καθώς είχε συμπληρώσει κανονικά τα στοιχεία, κάτι που της επιβεβαίωσε γραπτώς η νομική σύμβουλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών.

Το λάθος που προέκυψε ήταν ότι είχαν δημιουργηθεί δύο «προφίλ» για την Κωνσταντίνα Μπεντέλη. Στο πλαίσιο του ελέγχου οι υπεύθυνοι κοίταξαν το ανενεργό προφίλ, με αποτέλεσμα να σταλεί χαρτί ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στους προσεχείς αγώνες.

Η ίδια μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ τόνισε: «Το συγκεκριμένο θέμα δεν μου προκάλεσε αναστάτωση, γιατί ήξερα ότι τα έχω συμπληρώσει. Πιο πολύ μου προκάλεσε έκπληξη. Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να κατακρίνουν, χωρίς καν να ζητήσουν την γνώμη μου»,και πρόσθεσε: «Το μπέρδεμα δημιουργήθηκε γιατί έχουν δημιουργηθεί δύο λογαριασμοί ΄με το όνομά μου. Ηταν ένα απλό διαδικαστικό λάθος. Παρόλα αυτά κάποιοι μόνο στο απόσπασμα δεν με έβγαλαν. Λυπάμαι πραγματικά γιατί παρατηρώ ότι είναι στον στόχο η Αρση Βαρών. Ακόμα και σε πράγματα που δεν είναι άξια αναφοράς κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Κι αυτό δυστυχώς συμβαίνει μόνο στο άθλημά μας, από συγκεκριμένα άτομα»…

Τέλος η Κωνσταντίνα Μπεντέλη μίλησε για τους στόχους των Ολυμπιακών Αγώνων: «Πρέπει να συμμετάσχω σε δύο ακόμα αγώνες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρω την πρόκριση. Είναι για μένα όνειρο ζωής και απορώ πως κάποιοι πίστεψαν ότι θα πέταγα στα σκουπίδια μια τέτοια ευκαιρία;».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button