Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Με τα παιχνίδια των δύο διεκδικητών του εφετινού τίτλου ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής.

Με δύο παιχνίδια, αυτά των ομάδων που διεκδικούν τον εφετινό τίτλο του πρωταθλητή ανοίγει η 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας με την ΑΕΛ ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας ανεβασμένο ηθικό μετά και τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου καλείται να πάρει άλλη μια νίκη στη Λάρισα, με το μυαλό του να είναι… καρφωμένο στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΛ έχει σημαντικές απουσίες και καλείται με αυτές να διαχειριστεί ένα παιχνίδι δύσκολο το οποίο γίνεται δυσκολότερο με όλους αυτούς τους απόντες.

Στο Καραϊσκάκη οι ερυθρόλευκοι, με αρκετές απουσίες, αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο που έχει και εκείνος πολλά αγωνιστικά προβλήματα αλλά και πεσμένο ηθικό λόγω της θέσης του στη βαθμολογία. Οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν τη νίκη εάν θέλουν να πάνε στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική όντας πρώτοι. Βέβαια, μπροστά του ο Ολυμπιακός έχει και το πρώτο ματς με την Άρσεναλ για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη, κάτι που τους… υποχρεώνει να μην σπαταλήσουν δυνάμεις σήμερα.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 15-02

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ (17:15)
Ολυμπιακός – Πανιώνιος (19:30)

Κυριακή, 16-02
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (15:00)
Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Ξάνθη – Λαμία (17:15)
Άρης – ΑΕΚ (19:30)

Δευτέρα, 17-02
ΟΦΗ – Ατρόμητος (19:30)

Διαβάστε επίσης

Back to top button