ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εκτός έδρας ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών Κ19 ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε εκτός έδρας με την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης.

Την ήττα με 2-0 σκορ γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, η οποία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της SuperLeague Υποδομών αντιμετώπισε στο Αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 6΄του αγώνα, ενώ το δεύτερο και τελευταίο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 51΄του ματς.

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το xanthisports:

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (15/2) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων, η Xanthi FC επικράτησε με 2-0 επί της Λαμίας.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή πήραν την 6η φετινή τους νίκη αφού μετέτρεψαν την απόδοσή τους στα γκολ που σημείωσαν με τους Τσιλιγγίρη (8′) – Μπάκο (51′) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον τρόπο αυτό η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στους 23 βαθμούς στον πίνακα κατάταξης με τους κυανόλευκους να παραμένουν ουραγοί της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

XANTHI FC: Στεπάνοβιτς, Αλεξανιάν (75′ Μαυροκέφαλος), Λεωντσάκος, Νιαζήφογλου, Τενεκές, Ιωακειμίδης (89′ Αμανατίδης), Ισαακίδης, Μανίσογλου (83′ Πλατσιώτας), Τσιλιγγίρης, Μπάκος, Κοτόπουλος.

ΠΑΣ Λαμία: Αναμένονται

Φωτογραφίες από τον αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button