Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α.Ε.Ν Άμπλιανης – Θύελλα Μεγ. Βρύσης: Ένα ματς… που τα είχε όλα!(pics+vids)

Πολλά γκολ, αποβολή και τρία πέναλτι περιελάμβανε το παιχνίδι της Α.Ε.Ν Άμπλιανης με τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης...

Τη δύσκολη νίκη με 6-3 σκορ πήρε η ομάδα της Α.Ε.Ν Άμπλιανης απέναντι στη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, στάθηκε και στα πόδια της και κόντεψε να κάνει την έκπληξη.

Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε τα γκολ της νίκης της αφού είχε μείνει με δέκα παίκτες η Θύελλα!

Το ματς:

Μόλις στο 4΄του ματς, η ΑΕΝΑ μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Ντούλα να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μιχάλη Καλύβα, από τα αριστερά!

Η απάντηση της Θύελλας ήταν άμεση με τον Μπαγινέτα να βγάζει ωραία πάσα στον Πέπερα, αυτός αφού πέρασε το προσωπικό του αντίπαλο, ντρίμπλαρε και τον Λαθούρη, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΝΑ να του κάνει πέναλτι, στο οποίο ο διαιτητής δεν έβγαλε την κόκκινη κάρτα, παρόλο που ο σέντερ φορ της Θύελλας ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλίας Μπαγινέτας, ο οποίος δεν αστόχησε και έκανε το 1-1 στο 6΄!

Σχεδόν 6 λεπτά αργότερα, ο Ασπιώτης μαρκάρει αντικανονικά τον Ρουμπή μέσα στην περιοχή της Μεγάλης Βρύσης με τον διαιτητή Σκούρα να δίνει την εσχάτη των ποινών! Ο Μιχάλης Καλύβας, ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ-πέναλτι και πάλι για τη Θύελλα! Ο Πέπερας, ήταν και πάλι πρωταγωνιστής ενώ ο Λαθούρης ήταν αυτός που έκανε το πέναλτι και πάλι, αλλά ο διαιτητής δεν έβγαλε ούτε σε αυτή τη φάση κόκκινη κάρτα!

Παρόλο αυτά, ο Ηλίας Μπαγινέτας ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-2΄στο 53΄ του αγώνα!

Όλο το ματς κρίθηκε στην αποβολή του 54΄! Ο Ασπιώτης κάνει ένα μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, ο διαιτητής του βγάζει την κόκκινη κάρτα και το παιχνίδι επί της ουσίας άλλαξε ριζικά!

Με δέκα παίκτες πλέον η Θύελλα και στο 61΄ο Κασάπας σκόραρε με σουτ για το 3-2 ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Παπαμίχος ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή έκανε το 4-2 υπέρ της Άμπλιανης.

Η Μεγάλη Βρύση παρόλο αυτά, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και απάντησε και πάλι με τον Θανάση Μακρή να σκοράρει στο 81΄ μειώνοντας σε 4-3.

Βέβαια, η ποιοτική επίθεση της Α.Ε.Ν.Α είχε άλλα δύο τέρματα για την άμυνα της Θύελλας! Στο 86΄ο Καλύβας σκόραρε και πάλι,  με σουτ αυτή τη φορά για το 5-3 ενώ το τελικό 6-3 έκανε ο Ταγκαλάκης στο 89΄του αγώνα!

Να σημειώσουμε και σε αυτόν τον αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, για τον θάνατο του πρώην διαιτητή Σπύρου Γουργιώτη!

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports, καθώς και ορισμένα από τα γκολ και τις φάσεις:

Διαβάστε επίσης

Back to top button