ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν την βάζει με τίποτα… στα δίχτυα!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο ΠΑΣ Λαμία δεν καταφέρνει να σκοράρει στα «Πηγάδια» απέναντι στην Ξάνθη... και δεν είναι μόνο εκεί το πρόβλημα!

Τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1, συνεχίζει να έχει ο ΠΑΣ Λαμία και μετά τον αγώνα με τον ΑΟ Ξάνθης.

Μετά από προπέρσινο και το περσινό 0-0, η ομάδα του Άκη Μάντζιου σπατάλησε όλες τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν για να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Ξάνθη και δεν κατάφερε για 7ο συνεχόμενο ματς να πάρει τη νίκη!

Η επίθεση της Λαμίας έχει σκοράρει φέτος μόλις 17 γκολ στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1 και είναι η 2η χειρότερη επίθεση μετά τα 15 γκολ του Πανιωνίου!

Και δεν φτάνει ότι δεν σκοράρει… αλλά δεν δημιουργεί κιόλας, θέμα το οποίο έχουμε τονίσει και εμείς στο παρελθόν… αλλά και ο ίδιος ο προπονητής της!!!

Παρόλο αυτά, η ομάδα απέκτησε έναν ακόμη επιθετικό, τον Χρήστο Αραβίδη… αλλά όχι ένα «δεκάρι» που θα τις έδινε τις παραπάνω κάθετες πάσες και κατά συνέπεια τις τελικές που αναζητεί με το κυάλι!

Ο βασικός σέντερ φορ της ομάδας και στο σημερινό παιχνίδι, ο Τάσος Καραμάνος παρέμεινε στην σκιά του καλού του εαυτού! Είχε μόλις μία ευκαιρία να σκοράρει… και την σπατάλησε, μην θυμίζοντας σε τίποτα τον περσινό ποδοσφαιριστή – μαχητή μέσα στο γήπεδο!

Από την άλλη, ο πιο απειλητικός παίκτης της ομάδας ήταν ο Νιάσε, ο οποίος έχασε και αυτός με τη σειρά του μία άχαστη ευκαιρία με κεφαλιά εξ΄επαφής. Σαν να μην έφτανε αυτό, η αλλαγή του Μάντζιου, ο Μανώλης Σάλιακας, ο ο οποίος πέρασε στη θέση του Βιγιάλμπα… έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΣ Λαμία στο ματς, καθώς στο τετ α τετ με τον Αμπάντ, πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα της Ξάνθης!

Διαβάστε επίσης

Back to top button