Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μοιράστηκαν βαθμούς… και εντυπώσεις!

Ισοπαλία ανάμεσα στον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου και τη Θύελλα Ροδωνιάς...

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Κεραυνό και τη φιλοξενούμενη Θύελλα, όμως οι φιλοξενούμενοι αδικούνται από το αποτέλεσμα, αφού είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλο το παιχνίδι, αλλά και τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.

Ένα δοκάρι και η αστοχία των παικτών της όμως τους στέρησαν το τρίποντο. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι βλέποντας πως οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν δίχτυα, έπαιρναν στο Β΄μέρος περισσότερο χώρο στο γήπεδο και ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα ανεπάντεχο πέναλτι, αλλά μέχρι εκεί.

Οι παίκτες της Ροδωνιάς γρήγορα ανταπέδωσαν το γκολ και από το σημείο εκείνο και μετά πίεσαν πολύ, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες. Να θυμίσουμε πως σ΄αυτό το παιχνίδι είχαμε την επανεμφάνιση ενός κόουτς, ο οποίος έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο τοπικό ποδόσφαιρο, του Φάνη Σκαρή στον πάγκο της ΘΥΕΛΛΑΣ. 

Το φιλμ του αγώνα:

Μόλις στο 10΄με κεφαλιά κοντινή του Κουτά απείλησαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 25΄στη σέντρα σουτ του Βρούβα από δεξιά, ο Κατσακιώρης(έπαιζε τερματοφύλακας) στην προσπάθειά του να  μπλοκάρει, η μπάλα του ξέφυγε καταλήγοντας κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Γαρουφαλής έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι λίγο άουτ! Με τη λήξη του ημιχρόνου στο 45΄είχαμε διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ντζιαβίδας Γιάννης έπιασε κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Κατσακιώρης με τα δάχτυλα απέκρουσε στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά κόρνερ. Και πάλι στην εκτέλεσή του, ο Γαρουφαλής σούταρε δυνατά, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έστειλε τη μπάλα και πάλι κόρνερ. 

Στο Β΄μέρος και στο 50΄οι γηπεδούχοι με τον έμπειρο Λαϊνα εκτέλεσαν το καλοχτυπημένο φάουλ, αλλά ο Γραββάνης αντέδρασε υπέροχα, πέφτοντας στην αριστερή του γωνιά πετώντας τη μπάλα κόρνερ. Στο 55΄οι παίκτες της Ροδωνιάς, είδαν τον Σκαρή, μετά την ωραία μπαλιά του Βρούβα, να στέλνει τη μπάλα από κοντά άουτ!

Ο Κουτάς στο 60΄θα βγάλει από αριστερά υπέροχη σέντρα, κεφαλιά του Ντζιαβίδα Γιάννη από κοντά, η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από την αριστερή συμβολή των δοκών. Στο 65΄εντελώς αναπάντεχα οι παίκτες των γηπεδούχων κέρδισαν πέναλτι, όταν σε σουτ προς την εστία του Γραββάνη, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γαρουφαλή. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Λαϊνας κάνοντας το 1-0.

Όμως οι φιλοξενούμενοι στο 72΄μετά την ωραία μπαλιά του Ζαγγανά, ο Βρούβας που ξέφυγε από δεξιά, πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Από το σημείο εκείνο και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι στο 80΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης θα δώσει υπέροχη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Βρούβας θα χάσει τη σπουδαία ευκαιρία. σουτάροντας άουτ!

Μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι στο 89΄με τον Σκαρή να δέχεται την μπαλιά του Πολύζου και απέναντι από τον Κατσακιώρη έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ!

Πολύ καλή η διαιτησία του Κολορίζου Επαμ.και των βοηθών του Τσόκανου και Ναθαναήλ. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΚΕΡΑΥΝΟΣ” ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Κατσακιώρης, Μεμαϊντίνης, Μπεμέκε(;), Κόντος, Δάμπασης, Λαϊνας, Παναγιωτόπουλος, Πρωτόπαπας(70΄Σβούκας), Μπέσσας, Τσεκούρας, Λάππας

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Φ. Σκαρής): Γραββάνης, Μαντές(85΄Γεωργιάδης), Βλάχος(72΄Γεωργαλής), Γαρουφαλής, Ζαγγανάς Η., Κίτσος, Βρούβας(83΄Πολύζος), Γκούλτας, Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης(89΄Αμούντζιας), Κουτάς

(φώτο αρχείου)

Διαβάστε επίσης

Back to top button