Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ομάδα χάκερ ανακοίνωσε Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα (pic)

Ο λογαριασμός της πρωταθλήτριας Ισπανίας, στο Twitter, δέχτηκε επίθεση.

Η ομάδα “Our Mine” εξαπέλυσε διαδικτυακή επίθεση στην Μπαρτσελόνα, φροντίζοντας να “ανεβάσει” μηνύματα σε αρκετούς λογαριασμούς της ομάδας στο Twitter.

Αρχικά εμφανίστηκε ένα ποστ στο οποίο αναφέρουν ότι το σύστημα ασφαλείας είναι καλό, όμως όχι απροσπέλαστο και προτρέπουν την Μπαρτσελόνα να επικοινωνήσει με την ομάδα “Our Mine”, ώστε να βελτιώσει τα συστήματά της. Μάλιστα η αρχή έγινε από τον λογαριασμού του μπάσκετ της Μπαρτσελόνα.

Με τους ανθρώπους της Μπάρτσα να βρίσκονται σε πανικό και να διαγράφουν τα μηνύματα, ακόμη περισσότερα εμφανίζονταν σε διαφορετικούς λογαριασμούς που διαχειρίζονται οι “μπλαουγκράνα”. “Διαβάσαμε μερικά προσωπικά μηνύματα και φαίνεται ότι ο Νεϊμάρ επιστρέφει” έγραψαν οι χάκερ ανεβάζοντας μάλιστα και φωτογραφία του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Στον αραβικό λογαριασμό των Καταλανών οι χάκερ τα έβαλαν και με τον Μπαρτομέου ποστάροντας το hashtag #bartomeuout, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

Μετά από λίγη ώρα οι “μπλαουγκράνα” ξαναπήραν τον έλεγχο, ζήτησαν συγγνώμη προς το κοινό τους και τόνισαν ότι θα προβούν σε βελτίωση του συστήματος ασφαλείας, ώστε να μην υπάρξουν κι άλλες επιθέσεις.

Οι χάκερ δεν έμειναν εκεί και έβαλαν στο στόχαστρο και τους λογαριασμούς της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC) ποστάροντας ανάλογα μηνύματα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button