ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα facts and figures του αγώνα Ξάνθη – ΠΑΣ Λαμία!(pic)

Δείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΣ Λαμία.

Εκτός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει η 24η αγωνιστική της SuperLeague 1 για τον ΠΑΣ Λαμία.

Στις 17:15 η Λαμία θα παίξει στα «Πηγάδια» κόντρα στον ΑΟ Ξάνθης με στόχο το θετικό αποτέλεσμα και εννοείται τη νίκη!

Στο πλαίσιο τώρα της αναμέτρησης, το LamiaSports θα σας βάλει στο κλίμα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τον αγώνα.

*Το total market value της Ξάνθης ξεπερνά τα 10εκατ. € και πιο συγκεκριμένα είναι στα 10,60εκατ. €. Από την άλλη της Λαμίας έχει ανέβει το total market value και πλέον βρίσκεται στα 7,10εκατ.€.

*Το market value των δύο ομάδων δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της Λαμίας είναι στα 245χιλ€ ενώ της γηπεδούχου ομάδας στα 353χιλ€.

*Μέσος όρος ηλικίας στην ομάδα της Θράκης είναι τα 26,6 χρόνια με Στέλιο Μαλεζά και τον Χρήστο Λισγάρα να είναι οι μεγαλύτεροι της Ξάνθης καθώς είναι 34 ετών. Από την άλλη ο μέσος όρος ηλικίας της Λαμίας είναι τα 27,3 χρόνια με τον Λουκά Βύντρα να είναι ο μεγαλύτερος με 39 χρόνια στην πλάτη!

*Δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές έχει στο ρόστερ της η Ξάνθη αυτή τη στιγμή, ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ Λαμία κανέναν!

*Όσο αφορά τις μικρές εθνικές ομάδες, η Λαμία διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή ενώ η Ξάνθη τρεις!

*Σε ένα ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει 19 ξένους ποδοσφαιριστές ενώ από τους 29 ποδοσφαιριστές της Λαμίας οι 13 είναι από χώρα εκτός της Ελλάδας.

*Ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία της Λαμίας είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο με αξία 450χιλ€, ενώ της Ξάνθης ο Κάρλος Εντουάρντο με αξία 750χιλ€.

*Πέντε φορές έχουν συναντηθεί στην SuperLeague 1 Ξάνθη και ΠΑΣ Λαμία και έχουν σημειωθεί μόλις 2 γκολ στις αναμετρήσεις τους!

Διαβάστε επίσης

Back to top button