ΓενικάΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιροΤοπικές Ειδήσεις

Θα χιονίζει… στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΛ!

Επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες: Σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία η “Ωκεανίδα”.

Έντονη χιονόπτωση έχουμε αυτή την ώρα στην Ε.Ο Λαμίας-Καρπενήσιου και πιο συγκεκριμένα από το “Χάνι του Πανέτσου” και πάνω.

Ο εκχιονιστικός στόλος της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος μαζί με τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας, Θανάση Καρακάντζα, βρίσκονται… παρατεταγμένοι στο σημείο προκειμένου να προλάβουν την επέλαση της “Ωκεανίδας” μιας το φαινόμενο αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες.

Αυτή την ώρα (11.30) δεν χρειάζονται αλυσίδες για Καρπενήσι ωστόσο η ένταση της χιονόπτωσης είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει ζητήματα τις επόμενες ώρες σε όσους ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν από το Καρπενήσι χωρίς αλυσίδες. Καλό θα ήταν επομένως να είστε εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες αν ταξιδεύεται από ή προς την Ευρυτανία.

Επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες: Σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία η “Ωκεανίδα” / Από το βράδυ ο χιονιάς και στην Λαμία!

Σύμφωνα με τον κ. Καρακάντζα ο οποίος μίλησε στο LamiaNOW“Χιονόπτωση έχουμε αυτή την ώρα προς Δομοκό, σε ένα κομμάτι του Μπράλου ψηλά, στον Καρανάσιο, στο 51′ και στον αυχένα της Αραχώβας. Στα υπόλοιπα σημεία έχουμε βροχοπτώσεις. Τις επόμενες ώρες αναμένουμε επιδείνωση. Βάσει των φαινομένων που έχουμε αυτή την στιγμή και από την εικόνα της πρόγνωσης ο καιρός είναι πολύ “φορτωμένος”. Εμείς έχουμε πρόγνωση κάθε 6 ώρες. Αυτή την στιγμή μπορώ να σας πω ότι χιονόπτωση αναμένουμε και μέσα στην Λαμία από τις βραδινές ώρες αλλά κυρίως αύριο το πρωί, απόψε δίνει χιόνια μέχρι και τα 200 μέτρα περίπου. Η πρόγνωση για χιονόπτωση στην περιοχή μας είναι συνεχόμενη και το φαινόμενο θα “σβήσει” από την Κυριακή το βράδυ και μετά. Δεν αποκλείεται να έχουμε χιόνι και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της Λαμίας. Την Τρίτη μάλιστα έχουμε πρόγνωση για 15 βαθμούς κελσίου…“.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button