Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Λύτρωση και φουλ για την πρωτιά οι Κροάτες (vid)

Η Κροατία κέρδισε με 3-2 την Ισπανία και θέλει νίκη κόντρα στην Αγγλία για να πάρει την πρώτη θέση

NATIONS LEAGUE-1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: 3-2

Γήπεδο: Stadion Maksimir 

Η Κροατία κέρδισε με 3-2 την Ισπανία μετά από ένα φοβερό ματς και μπήκε γερά στο κόλπο της πρωτιάς.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Πέρισιτς σημάδεψε με σουτ το δοκάρι του Ντε Χέα, ενώ στο 14’ ο Πέρισιτς έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Κράμαριτς δεν βρήκε την μπάλα για λίγο. Στο 18’ το νέο σουτ του Πέρισιτς κόντραρε σε σώματα και στο’ 27’ μετά από λάθος του Μπούσκετς, ο Ρέμπιτς δεν μπόρεσε να πλασάρει. Στο 45’ η Ισπανία είχε την πρώτη της καλή φάση με τον Ίσκο να κάνει το σουτ και τον Κάλινιτς να λέει όχι.

Οι Κροάτες μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 54’ μετά από τραγικό λάθος του Σέρχι Ρομπέρτο, ο Ρέμπιτς με κεφαλιά έδωσε στον Κράμαριτς που από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Ωστόσο στο 56’ ο Θεμπάγιος άλλαξε όμορφα με τον Ίσκο και με πλασέ στο πέσιμο, έκανε το 1-1. Στο 60’ ο Άλμπα έκοψε σωτήρια τον Μόντριτς, ενώ στο 62’ το σουτ του Άσπας βρήκε το δοκάρι της Κροατίας και στο 69’ ο Μόντριτς έβγαλε φοβερή σέντρα από αριστερά και ο Γεντβάι με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι έκανε το 2-1. Στο 72’ ο Ντε Χέα νίκησε τον Ρέμπιτς σε τετ α τετ, ενώ στο 76’ η Ισπανία  κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βρσάλικο και ο Ράμος από την άσπρη βούλα έκανε το 2-2. Στο 7’ το σουτ του Ασένσιο πέρασε άουτ και  στο ίδιο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μοράτα, και στο 90+1’ ο Μπρέκαλο έκανε το σουτ, ο Ντε Χέα απομάκρυνε ασταθώς και ο Γεντβάι από κοντά πλάσαρε για το 3-2.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Κάλινιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Γεντβάι,, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς (67’ Βλάσιτς), Κράμαριτς (89’ Πιάτσα), Πέρισιτς, Ρέμπιτς (73’ Μπρέκαλο)

ΙΣΠΑΝΙΑ:  Ντε Χέα, Μαρτίνεθ, Άλμπα, Ράμος, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπούσκετς, Ροδρίγο (60’ Ασένσιο), Σαούλ, (74’ Σούσο) Θεμπάγιος, Άσπας (64’ Μοράτα), Ίσκο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button