ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μάντζιος – ΠΑΣ Λαμία: Μία φεύγει… μία έρχεται!

Ενώ το πρωί δημοσίευμα του Sportime σημείωνε πως ο Άκης Μάντζιος είπε «όχι» στον ΠΑΣ Λαμία, λίγες ώρες μετά το ίδιο μέσο τονίζει πως τελικά υπάρχει μία κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ενώ το πρωί δημοσίευμα του Sportime σημείωνε πως ο Άκης Μάντζιος είπε «όχι» στον ΠΑΣ Λαμία, λίγες ώρες μετά το ίδιο μέσο τονίζει πως τελικά υπάρχει μία κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε πιο το ρεπορτάζ έτσι όπως γράφτηκε, ενώ θυμηθείτε και τι υπογράμμιζε και το πρωϊνό δημοσίευμα:

Στις διαπραγματεύσεις όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Λαμία στο θέμα του προπονητή.

Όπως αποκάλυψε το Sportime, στην τελευταία επαφή των δύο πλευρών την Τρίτη (22/10), ο Άκης Μάντζιος ήταν αρνητικός μετά τα όσα άκουσε και το θέμα όδευε προς ναυάγιο.

Ωστόσο, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποφάσισε να το πάρει πάνω του τελείως. Την Τετάρτη (23/10) έγινε νέα κρούση στον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και εκεί οι δύο πλευρές βρέθηκαν πιο κοντά. Το αφεντικό των «κυανόλευκων», όπως έλεγε στο περιβάλλον του, αποφάσισε να κάνει ρελάνς και να βάλει το χέρι στην τσέπη θεωρώντας πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή τώρα, ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στη Λαμία.

Φυσικά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, πάντα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Ανάμεσα στις δύο πλευρές, πάντως, υπάρχει προφορική συμφωνία και εντός των επόμενων ωρών θα ξεκαθαρίσουν όλα οριστικά. Εάν εκεί δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, θα αναλάβει και θα είναι εκείνος που θα οδηγήσει τους Φθιώτες στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Να σημειωθεί πως συνεργάτης του σταθερά τα τελευταία χρόνια είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος, ο οποίος θα τον ακολουθήσει. Στο τιμ του συνήθως έχει και τον Γιάννη Πλαβούκο και λογικά θα τον πάρει και τώρα, αφού ο νυν προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Μουντάκης αποχωρεί, όπως αποκαλύψαμε. Τέλος, οι γυμναστές Νίκος Αμανατίδης και Γιώργος Αδάμ δεν πρέπει να θεωρούνται σίγουροι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button