Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Στο τμήμα σκάουτινγκ και ο Στάθης Ταυλαρίδης

Ακόμη μια προσθήκη στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ, ανακοινώθηκε σήμερα. Μετά από την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, νωρίτερα σήμερα(1/3), η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και την αντίστοιχη με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο πρώην διεθνής άσος με τις 450 συμμετοχές στο ελληνικό, το γαλλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα και τις περίπου 100 σε όλες τις Εθνικές ομάδες, παίρνει πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ. Να θυμίσουμε εδώ πως ο Ταυλαρίδης έχει δουλέψει ξανά πρόσφατα για λογαριασμό της Ένωσης, σε επίπεδο ακαδημιών, όταν την τεχνική διεύθυνση είχε ο Νίκος Κωστένογλου. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις ακαδημίες, UEFA B, ενώ διαθέτει και πτυχίο στο Sports Management, από το Mediterranean College. Ολοκληρώνει αυτή την περίοδο τις σπουδές του για το UEFA Executive Master for Internationals Players.

Ακόμη μια προσθήκη στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ, ανακοινώθηκε σήμερα.

Μετά από την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, νωρίτερα σήμερα(1/3), η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και την αντίστοιχη με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο πρώην διεθνής άσος με τις 450 συμμετοχές στο ελληνικό, το γαλλικό και το αγγλικό πρωτάθλημα και τις περίπου 100 σε όλες τις Εθνικές ομάδες, παίρνει πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο Ταυλαρίδης έχει δουλέψει ξανά πρόσφατα για λογαριασμό της Ένωσης, σε επίπεδο ακαδημιών, όταν την τεχνική διεύθυνση είχε ο Νίκος Κωστένογλου. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις ακαδημίες, UEFA B, ενώ διαθέτει και πτυχίο στο Sports Management, από το Mediterranean College. Ολοκληρώνει αυτή την περίοδο τις σπουδές του για το UEFA Executive Master for Internationals Players.

Διαβάστε επίσης

Back to top button