Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βρέθηκαν αγοραστές για την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος!

Διαβάστε τι αποκαλύπτει το Sportime για το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος!

Άνθρωποι της Βέροιας φημολογείται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ Βόλος για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των κυανέρυθρων, σύμφωνα με το Sportime!

Μάλιστα στο ρεπορτάζ επισημαίνεται η σύνδεση της υπόθεσης με τις.. δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα της Ημαθίας στη μάχη της Football League, αλλά και η πρόθεση των ανθρώπων του Βόλου να μην φύγει από την πόλη η ομάδα. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Με μία λιτή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος την Κυριακή (16/2) ενημέρωσε πως έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με επιχειρηματίες εκτός Βόλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Αναμφίβολα μία σημαντική εξέλιξη για οποιαδήποτε ομάδα της Super League 1. Προφανώς και το μεγάλο ερώτημα είναι το ποιος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, πρόκειται για ομάδα της Βόρειας Ελλάδας και αυτή είναι η Βέροια. Η «Βασίλισσα του Βορρά» έδωσε τον δικό της αγώνα φέτος για να ανέβει από τη Football League στη Super League 2, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Η ήττα στο Αιγάλεω και η ισοπαλία μετά με τα Τρίκαλα την άφησαν πολύ πίσω. Με τον Ιωνικό να έχει βρει ρυθμό και να είναι στο +5 έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των Ημαθιωτών.

Γι’ αυτό και ετοιμάζουν το plan b. Αυτό είναι η εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος. Το θέμα, όμως, δεν είναι τόσο απλό. Υπάρχουν εμπόδια και ένα εξ αυτών είναι ότι οι διοικούντες του Βόλου επιθυμούν η ομάδα να παραμείνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και να μην… αλλάξει πόλη.”

πηγή: sportingnews.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button