Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με αυτούς πάει Ισπανία ο Ατρόμητος!

Η αποστολή της ομάδας θα «πετάξει» αύριο για το Αλικάντε και ο 26χρονος μέσος θα συνεχίσει εκεί το πρόγραμμα της αποθεραπεία του

Η αποστολή της ομάδας θα «πετάξει» αύριο για το Αλικάντε και ο 26χρονος μέσος θα συνεχίσει εκεί το πρόγραμμα της αποθεραπεία του

Για το Αλικάντε της Ισπανίας θα «πετάξει» αύριο (15/7) ο Ατρόμητος, καθώς εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενώ στη χώρα της Ιβηρικής θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων.

Ο Ανχελ Λόπεθ πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες της «πρώτης» ομάδας, μεταξύ αυτών και τον Χαρίση που υπέστη ρήξη χιαστού στα περσινά play out.

Ο 26χρονος ανασταλτικός μέσος θα συνεχίζει μαζί με την ομάδα την αποθεραπεία του, ενώ η επιστροφή στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 31 του μηνός.

Η αποστολή του Ατρόμητου είναι η εξής: Πίριτς, Μανδάς, Θεοδωράκης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Γκαλβάο, Χατζηισαΐας, Αθανασίου, Τομάσεβιτς, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Πισάνο, Νάτσος, Νταβιώτης, Οικονομίδης, Σάλομον, Χαρίσης, Μουνίθ, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Τσακίρης, Τζαβίδας, Μπουλάρι, Ρονάλντο, Κουλούρης, Τριμμάτης, Κωτσόπουλος.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ
18 Ιουλίου: Έλτσε
21 Ιουλίου: Βαλένθια
24 Ιουλίου: Χετάφε
27 Ιουλίου: Λεβάντε
30 Ιουλίου: Ρεάλ Σαραγόσα

Διαβάστε επίσης

Back to top button