Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Αηδιασμένος Λεμπρόν με το σκάνδαλο των Άστρος στο MLB, ξέσπασε στο twitter (pics)

Το σκάνδαλο των Χιούστον Άστρος είχε συγκλονίσει πριν μερικούς μήνες το αμερικάνικο μπέιζμπολ αφού είχε αποδειχθεί ότι παρανόμως κατέγραφαν σε βίντεο τα συστήματα των αντιπάλων ομάδων για να κερδίσουν το World Series. Και ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε θέση, δηλώνοντας αηδιασμένος από την πορεία της υπόθεσης.

Ο «Κινγκ» ξέσπασε στο twitter γιατί εκτός από δύο άτομα που απολύθηκαν από τους Άστρος και δύο που αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα, οι παίκτες θα είναι κανονικά στην έναρξη της προετοιμασίας για την νέα χρονιά, μιας και δεν επιβλήθηκε καμία ποινή για τον ρόλο τους στο σκάνδαλο. Και την ίδια ώρα παίκτες άλλων ομάδων απειλούν για… αντίποινα μέσα στο γήπεδο.

Ο Λεμπρόν ως σταρ του μπάσκετ πήρε θέση για το θέμα ως φίλαθλος και άνθρωπος του αθλητισμού λέγοντας: «Ξέρω ότι δεν παίζω μπέιζμπολ αλλά είμαι στον αθλητικό χώρο και ξέρω ότι αν κάποιος με έκλεβε την δυνατότητα να κερδίσω έναν τίτλο και το ανακάλυπτα θα ήμουν f@@@@ng έξαλλος. Πραγματικά ανεξέλεγκτος για το τι θα έκανα. Άκουσε με λοιπόν κομισάριε του μπέιζμπολ για τους παίκτες που μίλησαν σήμερα και είπαν πόσο αηδιασμένοι, θυμωμένοι, έξαλλοι είναι. Κυριολεκτικά η… μπάλα είναι στο δικό σου γήπεδο και πρέπει να το φτιάξεις για το καλό του αθλητισμού».

 

Βέβαια το κείμενο του Τζέιμς προκάλεσε αντιδράσεις από παίκτες των Χιούστον Άστρος οι οποίοι δεν χρησιμοποίησαν και τόσο… κολακευτικά σχόλια.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button