Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Με Λατσούδα στην επόμενη φάση το Κρίκελλο!

Στο πλαίσιο της Β' φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας, το Νέο Κρίκελλο υποδέχθηκε τον ΑΠΟ Αταλάντης...

Χάρη σε ένα γκολ του Λατσούδα στο πρώτο μέρος της παράτασης, το Νέο Κρίκελλο κέρδισε 1-0 τον ΑΠΟ Αταλάντης και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας.

Τρομερό παιχνίδι, με την κανονική διάρκεια να τελειώνει 0-0.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του LamiaSports και θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το ματς:

Πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, στο 7′ με τον Κωστίκα, να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μαγκλάρα.

Ο Φλέσσας λίγο αργότερα απείλησε για το Κρίκελλο όμως η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

Το απευθείας φάουλ του Λάππα Ι., στο 17′ δεν απείλησε τον Καπετάνο, παρόλο που ήταν από καλή θέση…

Στο 31′ κόρνερ του Τσακανίκα από τα αριστερά, ο Δουβάρας ολομόναχος μέσα στην μεγάλη περιοχή του Κρικέλλου έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Αταλάντη κέρδισε ένα φάουλ σε πολύ καλό σημείο, ο Κωστίκας ανέλαβε την εκτέλεση και μετά από κομπίνα, έστειλε με φαλτσαριστο σουτ την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το ημίχρονο τελείωσε, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, η Αταλάντη έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Δουβάρας, μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, αλλά ο Μαγκλάρας εντυπωσιακά έσωσε την ομάδα του.

Στο 58′ ο Λαμπρόπουλος έπειτα από λάθος γύρισμα του Βαρυπάτη και πολύ όμορφη κάθετη πάσα του Δουβάρας, έφυγε στην κόντρα, πέρασε δύο αμυντικούς, έκανε το σουτ αλλά ο Μαγκλάρας και πάλι του είπε όχι!

Η Αταλάντη χτύπησε και πάλι λίγα λεπτά αργότερα! Ο Λαμπρόπουλος έφυγε σαν σφαίρα απτά δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έκανε την σέντρα, ο Δουβάρας έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μαγκλάρα!

Φάση διαρκείας στα καρέ της Αταλάντης, το Νέο Κρίκελλο πίεσε για το γκολ όμως δεν τα κατάφερε.

Για την Αταλάντη και πάλι ο Λαμπρόπουλος είχε την ευκαιρία στο 78′ να ανοίξει το σκορ, όμως ο Μαγκλάρας ήταν εκεί για να σώσει την ομάδα του.

Στο 89′ ο Μαλισσόβας, έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Λαμπρόπουλος μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Το φάουλ του Στυλιανού στο 90’+ πέρασε ελάχιστα άουτ δίπλα από το δοκάρι του Καπετάνου.

Το 90 λεπτό ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 και οδηγήθηκε το ματς στην παράταση…

Στο 8 λεπτό της παράτασης ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Κρικέλλου. Ο Χαντζής έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Φλέσσας πήρε την κεφαλιά με τον Καπετάνο να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στην ακριβώς επόμενη φάση ο Χαντζής σούταρε, ο Λυτακης έβαλε το πόδι του και έσωσε για δεύτερη φορά την Αταλάντη.

Ένα λεπτό πριν τελειώσει η πρώτη παράταση, ο Λαππας Ν., εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Αταλάντης και έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Λατσουδας έκανε το 1-0 με προβολή!

Η Αταλάντη πίεζε αλλά από τη μία ο Μαγκλάρας από την άλλη ο Παπακώστας, κρατούσαν το μηδέν για την ομάδα του Νέου Κρικέλλου.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, το Κρίκελλο έπαιζε με δέκα παίκτες, καθώς ο Καλαμάτας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τζοβάρα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λαμπρόπουλο.

Στο τέλος δεν άλλαξε κάτι με το Κρίκελλο να παίρνει μια σπουδαία πρόκριση!!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέο Κρίκελλο(Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Λαππας Ν., Στυλιανός, Παπακώστας, Συγγούνης, Καλαμάτας, Χαντζής, Λαππας Ν., Λέντας, Βαρυπάτης, Φλέσσας

ΑΠΟ Αταλάντης(Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Τσακανίκας Π., Μαργαρίτης, Πάππος Κ., Λυτακης, Κουτσούμπας, Λαμπρόπουλος, Αντωνόπουλος, Δούβαρας, Δήμος, Κωστίκα

Διαβάστε επίσης

Back to top button