Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έσπασε τα κοντέρ τον Οκτώβριο ο Ομπαμεγιάνγκ

O Οκτώβριος ήταν ένας πολύ καλός μήνας για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Πράγματα και θαύματα έκανε μέσα στον Οκτώβριο ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Γκαμπονέζος στράικερ είχε… κέφια. Απόδειξη; Τα γκολ που σημείωσε με την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, συμβάλλοντας σημαντικά, ώστε οι «κανονιέρηδες» να «χτίσουν» ένα σερί δέκα νικών.

 

Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε. Όπως και η συγκομιδή του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε επτά τέρματα στο αγγλικό πρωτάθλημα και άλλα δύο στο Γιουρόπα Λιγκ, δείχνοντας με πράξεις και όχι με λόγια, γιατί είναι ένας από τους πιο «καυτούς» επιθετικούς στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

Πέρυσι δεν είχε την ίδια επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, όπως τώρα. Άκουσε πολλά. Έμαθε ακόμη περισσότερα. Άλλωστε ακόμη δεν έχει κλείσει ένα χρόνο στις τάξεις της Άρσεναλ.

 

Ωστόσο, ο Ομπαμεγιάνγκ δείχνει πυκνά- συχνά την κλάση του και γιατί ο Αρσέν Βενγκέρ έδωσε ένα σκασμό χρήματα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ώστε να τον φέρει στο «Έμιρεϊτς» τον περασμένο Ιανουάριο.

 

Ο Οκτώβριος ήταν ένας ονειρικός μήνας για τον Γκαμπονέζο στράικερ. Συγκεκριμένα με τα επτά γκολ που πέτυχε στην Πρέμιερ Λιγκ σε δέκα αγώνες και σε συνδυασμό με τα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε βγαίνει το εξής: ο Ομπαμεγιάνγκ ήθελε μόνο 28 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα μέχρι να σημειώσει το επόμενο γκολ του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button