ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτοί που έφυγαν… και αυτοί που ήρθαν!(pic)

Έξι έφυγαν... πέντε ήρθαν στον ΠΑΣ Λαμία! Το total market value των μεταγραφών και ο μέσος όρος ηλικίας...

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ξεκίνησε με τη Λαμία να χάνει τον Ροτζέριο Τουράμ, ο οποίος έφυγε για την Τουρκία και την Κόνιασπορ.

Η αντικατάσταση του Βραζιλιάνου, έγινε με έναν εξίσου Λατινοαμερικάνο σέντερ φορ, τον Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος άφησε την SuperLeague 2 και τον Πλατανιά Χανίων, για να έρθει στη Λαμία και την πρώτη κατηγορία!

Έπειτα, είχαμε τις αποχωρήσεις των Αλέξανδρου Καραγιάννη, ο οποίος έφυγε ελεύθερος για τη Βέροια, ενώ ελεύθεροι έφυγαν και οι Δημήτρης Ανάκογλου για την Παναχαϊκή και Λούκας Ράμος για την Φλαμουρτάρι!

Πολύ νωρίτερα απ΄όλες αυτές τις αποχωρήσεις είχε προηγηθεί αυτή του Μάρκου Βελλίδη, ο οποίος πλέον φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας!

Τέλος, δανεικός δόθηκε ο Βασίλης Κωστίκας, ο οποίος αγωνίζεται στον ΑΠΟ Αταλάντης.

Πάμε να δούμε όμως, ποιοι ήρθαν για να «γεμίσουν» το ρόστερ της Λαμίας μετά τις αποχωρήσεις!

Στη θέση του Μάρκου Βελλίδη, ήρθε ο Ντεβίς Επασί τις τελευταίες ώρες της κανονικής περιόδου των μεταγραφών, ως ελεύθερος από τον Λεβαδειακό!

Για την αντικατάσταση του Ροτζέριο Τουράμ, η Λαμία επέλεξε τον Μιγκέλ Μπιανκόνι, ενώ πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ αλλά και ως κεντρικός επιθετικός!

Επίσης, στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο ΠΑΣ απέκτησε και τον Λεονάρντο Βιγιάλμπα! Ενώ όλοι περιμέναμε να γίνει μεταγραφή «δεκαριού» ήρθε αυτή του εξτρέμ από την Αργεντινή…

Τέλος, η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή που αναζητούσε ο Μάντζιος, ήρθε καθώς ο Ιμπραχίμα Νιάσε ήρθε για να δώσει ανάσες στους βασικούς ποδοσφαιριστές!

Το total market value των ποδοσφαιριστών που ήρθαν στον ΠΑΣ Λαμία, κατά την περίοδο του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου ήταν στα 1,50 εκατ.€ με τον Μπιανκόνι να έχει τη μεγαλύτερη στα 350χιλ€.

Από την άλλη, ο μέσος όρος ηλικίας των μεταγραφών που πραγματοποιήθηκαν ήταν τα 28,2 χρόνια!

Διαβάστε επίσης

Back to top button