Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τρίποντο σε τριάντα λεπτά για την Α.Ε Καλυβίων!

Ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο...

Ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο…

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας, η Α.Ε Καλυβίων υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Πελασγιακό, τον οποίο και κέρδισε με 4-0 σκορ.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Μεσημέρι Σαββάτου και η αποστολή μας σήμερα ήταν στο γήπεδο των Καλυβίων με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την ομάδα του Πελασγιακού για την 16 αγωνιστική τής Α Φθιώτιδας, με την ομάδα του Πελασγίας να έχει στην αποστολή της καινούργιο προπονητής τον κύριο Δημήτρη Μπατζελή, ο οποίος ανέλαβε δράση την Πέμπτη στην καθιερωμένη προπόνηση της ομάδας ,φυσικά δεν πρόλαβε να μεταδώσει το στυλ παιχνιδιού που ήθελε αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος θα προσπαθήσει να αναβαθμίσει την ομάδα.

Μπορεί να μην έκανε καλή πρεμιέρα στον πάγκο των πράσινων καθώς ηττήθηκε με σκορ 4-0 αλλά είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν πολλά από τον συγκεκριμένο προπονητή, την πρώτη ευκαιρία του αγώνα την είχε η ομάδα του Πελασγιακού μόλις στο 4 λεπτό με τον Κατσαμπέκη να παίρνει την μπάλα να κινείται στην δεξί πλευρά να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Μπαμπουκλής και αυτός με επέμβαση την έστειλε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα και στο 6 λεπτό ο Τσαούσης από την αριστερή πλευρά έβγαλε σέντρα στο Νίκου αυτός σούταρε στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από την δεξιά πλευρά του Μπαμπουκλή. Στο 12 λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαναστασίου και ασταθή επέμβαση του Παπαβασιλείου βρήκε την ευκαιρία ο σάπιος και με σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, στο 23 λεπτό από την δεξιά πλευρά ο Μιχαήλ έβγαλε σέντρα στην απέναντι πλευρά στο Ζημιανίτης αυτός πήρε την μπάλα σούταρε στην απέναντι γωνία του Παπαβασιλείου κάνοντας το 2-0.

Στο 26 λεπτό και πάλι ο Ζημανίτης μετά από κάθετη μπαλιά του Ζαχάρη έκανε το 3-0. Και στο 35 λεπτό ο Λαμπρόπουλος μετά από πάσα του Ζαχάρη διαμόρφωσε το 4-0 σκορ ημιχρόνου και αγώνα καθώς στο δεύτερο 45λεπτο ο Τσίντζηρας είχε δύο προσωπικές ενέργειες αλλά ο Μήτσιος για τους φιλοξενούμενους κατάφερε να τις ανακόψει. 

Διαβάστε επίσης

Back to top button