Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τρεις διάσημοι… σφίχτες «απαντούν» στον Βασίλη Τσιάρτα (pics)

Η έκρηξη του Βασίλη Τσιάρτα για την διαφήμιση σούπερ μάρκετ και η απάντηση που του έχουν δώσει Rock, Σβαρτσενέγκερ και Λεμπρόν.

Στον πατέρα ήταν αφιερωμένη η χθεσινή ημέρα και τα social media γέμισαν ευχές και μηνύματα για τους μπαμπάδες όλου του κόσμου.

Μεταξύ αυτών ήταν και τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, τα οποία πόσταραν ένα άνδρα που η κόρη του που τον έχει αγκαλιά, τον έχει βάψει και του έχει βάλει κοκαλάκια, γράφοντας: «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά!».

Για όσους μπορούν να καταλάβουν και πέντε πράγματα και δεν είναι αγκιστρωμένοι σε παλαιολιθικές αντιλήψεις, το νόημα της φωτογραφίας ήταν οτι οι μπαμπάδες κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους. Ακόμα και να καθίσουν να τα βάψουν…

 

Κάτι που για όσους έχουν κόρες, αποτελεί σύνηθες φαινόμενο.

Η έκρηξη του Τσιάρτα

Ωστόσο ο Βασίλης Τσιάρτας μάλλον δεν το αντιλήφθηκε έτσι, θεωρώντας οτι η γνωστή αλλυσίδα σούπερ μάρκετ προσπαθεί να περάσει το ομοφυλοφιλικό πρότυπο.

Έγραψε λοιπόν στο Twitter: «Ότι πιο χυδαίο κ απαξιωτικό για τον πατέρα. Αν κ ψωνίζω από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ πλέον μετά από αυτό τέλος οριστικό, αν δεν την αποσύρουν».

 

Φαίνεται πως ο παλαίμαχος άσος και αρκετοί που συμφωνούν με την άποψή του, σκέφτονται πως το ίδιο ισχύει και για τα παρακάτω παραδείγματα ανδρών που έχουν κάτσει να τους βάψουν οι κόρες τους ή να τους βάλουν κοκαλάκια στα μαλλια.

Το πρώτο είναι ο The Rock, Dwayne Johnson

To δεύτερο είναι ο Άρλοντ Σβαρτσενέγκερ

Και το τρίτο ο Λεμπρόν Τζέιμς

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button