Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δάρας: «Αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Παπαβασιλείου»

Πυρά εναντίον του Νίκι Παπαβασιλείου που άφησε στα... κρύα του λουτρού τον Πανιώνιο για να πάει στη Γουάντι Ντέγκλα της Αιγύπτου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ιστορικού, Χρήστος Δάρας.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε στη “Live Sport”:

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει. Σ’ αυτό το παιχνίδι παίζουμε τη χρονιά μας. Η κοινή γνώμη δεν είναι υπέρ του. Εάν ήθελε να αποχωρήσει, ας το έκανε πολύ πο νωρίς, όταν είχε ατυχή αποτελέσματα. Αποχώρησε παραμονές ενός αγώνα που για μας είναι όλη η χρονιά Άφησε μία ομάδα μέσω της οποίας αναδείχτηκε και τον έμαθε ο κόσμος. Ήταν άκομψο να έχει ήδη πάει στην Αίγυπτο και να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν».

Όσο για τα παράπονα που έκανε ο Παπαβασιλείου ότι δεν του δόθηκε δυνατότητα ενίσχυσης: «Φθηνή δικαιολογία. Οκτώ σερί ήττες έκανε, τώρα το θυμήθηκε; Στη 17η ομάδα της Αιγύπτου θα έχει μεταγραφές; Ήρθες, σε έμαθε ο κόσμος, επαγγελματικά και μόνο δεν αποχωρείς λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της χρονιάς. Όταν φύγει από την Αίγυπτο, οι πόρτες συνεργασίας με ομάδες της Superleague στενεύουν, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Άκομψο και αντιεπαγγελματικό».

Διαβάστε επίσης

Back to top button