Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Λαβωμένος» στη Θεσσαλονίκη ο Έσπερος Λαμίας!

Με απουσίες κόντρα στην Ευκαρπία ο Έσπερος Λαμίας.

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής μπάσκετ ανδρών, ο Έσπερος Λαμίας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με στην Ευκαρπία.

Η ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με αρκετές απουσίες, όμως ο στόχος παραμένει ο ίδιος, δηλαδή η νίκη και τίποτα άλλο!

Συνεχίζουμε λαβωμένοι λόγω τραυματισμών ,εκτός έδρας με την ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ στην Θεσσαλονίκη.

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ…

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Φεβρουαρίου 2020, η ομάδα μας αγωνίζεται, εκτός έδρας, για την 19η αγωνιστική, με την ομάδα της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.

Η Κυριακάτικη αποστολή της ομάδας μας στην Θεσσαλονίκη έχει υπερθετικό βαθμό δυσκολίας για δύο βασικούς λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι η ομάδα της Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, βρίσκεται πλήρης και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, όντας η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που κατόρθωσε να κερδίσει την πρωτοπόρο ομάδα τους ΠΑΣ, μέσα στα Ιωάννινα.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ πλέον είναι υποχρεωμένη, λόγω σοβαρών απρόβλεπτων τραυματισμών βασικών παικτών, να πορευθεί με ελλείψεις σε κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Για το επερχόμενο παιχνίδι μας ρεαλιστικά σκεπτόμενοι, ξέρουμε ότι δεν έχουμε το βάθος του ρόστερ και τις εναλλακτικές αγωνιστικές λύσεις που έχουν οι αντίπαλοι.

Γνωρίζοντας τις αδυναμίες μας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ,ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί και η εικόνα μας να είναι ελκυστική.

…Καλό μας ταξίδι…Καλό μας παιχνίδι…

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button