Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

UEFA Ranking Ελλάδα: Όλα δείχνουν καταστροφή

UEFA Ranking Ελλάδα: Η ευρωπαϊκή χρονιά των ελληνικών ομάδων ήταν κάκιστη φέτος. Ο μοναδικός που συνέχισε από τον Σεπτέμβριο και μετά ήταν ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες στους «32» του Europa League βρήκαν απέναντί τους την Άρσεναλ και στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» γνώρισαν την ήττα. Σε μία εβδομάδα θα πάνε στο Λονδίνο με την πλάτη στον τοίχο και τις πιθανότητες για ανατροπή λιγοστές. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ο αποκλεισμός, η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αλλάξει τη θέση της. Αυτό σημαίνει πως θα μείνει πιθανότατα 17η.

Από εκεί και πέρα, από τις χώρες που ακολουθούν μόνο μία έχει ομάδα στη διοργάνωση. Αυτή είναι η Ελβετία με τη Βασιλεία. Η τελευταία νίκησε στην Κύπρο τον ΑΠΟΕΛ και ουσιαστικά πέρασε στην επόμενη φάση. Είναι, όμως, τέτοια η απόσταση των Ελβετών με την Ελλάδα που θα πρέπει να κάνει μία εντυπωσιακή πορεία ώστε να μας προσπεράσουν.

Από τις χώρες που βρίσκονται από πάνω μας η Κύπρος δεν πήρε πόντους, αλλά η Σκωτία αύξησε και άλλο τη διαφορά της. Η Σέλτικ στάθηκε όρθια στην Κοπεγχάγη, ενώ η Ρέιντζερς έχανε με 0-2 από την Μπράγκα και το γύρισε! Οι δύο ομάδες της Γλασκώβης, λοιπόν, πήραν και προβάδισμα πρόκρισης και ανέβασαν τη χώρα τους 14η!

UEFA Ranking Ελλάδα

UEFA Ranking Ελλάδα

Διαβάστε επίσης

Back to top button