ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αδίκησε… τον εαυτό της η Λαμία! / Ονειρικό ντεμπούτο για Αραβίδη!

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Άρη.

Από 2-0 και το ονειρικό ντεμπούτο του Χρήστου Αραβίδη με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, στο 2-2 και την ξενέρα…

Αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΣ Λαμία στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη. Ο Αραβίδης, έβαλε δύο τέρματα και είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα της Φθιώτιδας με δύο γκολ διαφορά… παίζοντας μάλιστα και καταπληκτικό ποδόσφαιρο.

Όμως, αυτό δεν έφτανε δυστυχώς με το δεύτερο ημίχρονο να «πληγώνει» την «κυανόλευκη» ομάδα και μέσα σε έξι λεπτά, ο Άρης με γκολ του Λάρσον και του Ιντέγε έφερε και πάλι το ματς στα ίσια κάνοντας το τελικό 2-2.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν όσο το περισσότερο μπορούσαν τη μπάλα και να οργανώσουν τις επιθέσεις τους, παρόλο αυτά τα λάθη στο κέντρο δεν τους βοηθούσαν.

Ο Αραβίδης με τον Καραμάνο που ξεκίνησαν στην κορυφή της επίθεσης της Λαμίας, ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας.

Από την άλλη, ο Ιντέγε δεν κατάφερε σχεδόν καθόλου στα πρώτα 15λεπτά να ακουμπήσει τη μπάλα με τον Αντέτζο να τον μαρκάρει στενά.

Στο 17΄ο Καραμάνος δέχεται την πάσα από τον Αραβίδη μέσα στην περιοχή του Άρη, ο Βέλεθ τον μαζεύει με τάκλιν από πίσω και ο διαιτητής Φωτιάς, σφυρίζει πέναλτι!

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος πήρε τα μέτρα, σούταρε αλλά ο Κουέστα με εκπληκτική προσπάθεια απέκρουσε κρατώντας το 0-0!

Το γκολ για τη Λαμία δεν ήρθε σε εκείνο το λεπτό… αλλά ήρθε στο 24΄!

Ο Δημούτσος κάνει το σουτ εκτός περιοχής, χωρίς να πιάσει σωστά την μπάλα, αυτή έφτασε στον Αραβίδη, που γυρνάει ωραία το κορμί του και με σουτ εντός περιοχής, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα, γράφοντας το 1-0!

Πολύ όμορφη γκολ από τον Έλληνα σέντερ φορ, ο οποίος σκοράρει στο ντεμπούτο του!

Στο 31΄ο Σάσα δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση με τον Θεοδωρόπουλου να πέφτει και να μπλοκάρει την μπάλα, παρά την κόντρα σε αμυντικό!

Ένα λεπτό αργότερα, ο Βάντερσον εκτέλεσε το φάουλ από την δεξιά πλευρά, ο Νιάσε έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Κουέστα.

Στο 36΄ ο Σκόνδρας είπε να δοκιμάσει το πόδι του από μακρινή απόσταση, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ισπανού τερματοφύλακα του Άρη.

Πολύ καλό ποδόσφαιρο από τον ΠΑΣ Λαμία στο πρώτο 45λεπτο, εικόνα την οποία είχαμε πολύ καιρό να δούμε από την ομάδα του Άκη Μάντζιου!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΣ Λαμία να παίζει καλύτερα και να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0!

Ονειρικό ξεκίνημα δευτέρου ημιχρόνου για τον ΠΑΣ Λαμία!

Στο 48΄, λίγα λεπτά αφού είχε σφυρίξει την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Φωτιάς, εκτέλεση κόρνερ από τον Βασιλόγιαννη στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα περνάει από Καραμάνο και Νιάσε και φτάνει στον Αραβίδη που είναι μόνος του στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά κάνει το 2-0 για την ομάδα του!!!

Απίστευτο ντεμπούτο για τον 32χρονο φορ!

Δυστυχώς ο Άρης, λίγο μετά το δεύτερο γκολ του «Άραβα», προειδοποίησε με σέντρα σουτ του Φετφατζίδη και στο 53΄μείωσε το σκορ!

Ο Λάρσον κάνει ένα πολύ όμορφο πλασέ με πολλά φάλτσα στην μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του. Όμως, η ομάδα του Ένινγκ δεν σταμάτησε εκεί και στο 55΄έκανε το 2-2.

Ο Μπρούνο Γκάμα με εξωτερικό φάλτσο, βγάζει παράλληλη μπαλιά στον Ιντέγε και ο Νιγηριανός επιθετικός με πλασέ, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου κάνοντας το 2-2, «παγώνοντας» το ΔΑΚ Λαμίας!

Εκτέλεση φάουλ του Ματίγια στο 60΄ ο Θεοδωρόπουλος αρχικά διώχνει με υπερένταση και έπειτα μπλοκάρει…

Ο φιλοξενούμενος Άρης, συνέχιζει να πιέζει από την στιγμή που πέτυχε και τα δύο γκολ και ένα σουτ του Κόρχουτ, κόντραρε στον Αντέτζο και ευτυχώς κατέληξε στα χέρια του Θεοδωρόπουλου.

Δυστυχώς, η Λαμία δεν έμοιαζε σε τίποτα την ομάδα του πρώτου ημιχρόνου, καθώς τα λάθη των προηγούμενων αγώνων επέστρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίξει το παιχνίδι του.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα στο 75΄από πλάγια αριστερά, η μπάλα περνάει λίγο έξω από το τέρμα του Κουέστα, χτυπώντας στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Ο Σάλιακας, απείλησε ξανά με μακρινό σουτ αυτή τη φορά, αλλά η μπάλα κατέληξε και πάλι άουτ.  Σέντρα του Μαντσίνι από τα δεξιά στο 84΄ο Ιντέγε πήρε την κεφαλιά αλλά η κατάληξη ήταν το αόυτ…

Στο 88΄ο Ένινγκ πέρασε στο παιχνίδι τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Λαμίας και για αυτό ο κόσμος της φθιωτικής ομάδας τον χειροκρότησε.

Το 2-2 παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα… με τη Λαμία ξεκάθαρα σήμερα να να αδικεί τον εαυτό της, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν στα μέτρα της, είχε τα γκολ αλλά ήρθε ισόπαλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Βύντρα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Αραβίδης

Αναπληρωματικοί: Επασί, Ταϊρόν, Μπιανκόνι, Μπουλούλης, Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Τζανετόπουλος

Άρης (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Φετφατζίδης, Γκάμα, Ιντέγε, Λάρσον

Αναπληρωματικοί: Τσιλίγγιρης, Μαρτίνες, Ντουρμισάι, Ντιγκινί, Μαντσίνι, Σούντγκρεν, Σόουζα

Διαβάστε επίσης

Back to top button