Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Κοίταξε στα μάτια»… τον πρωτοπόρο Ευρυτανικό ο Αχιλλέας Δομοκού!(pics)

Μία δύσκολη αποστολή είχε σήμερα η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού να βγάλει εις πέρας, καθώς έπαιζε εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο και κατά πολλούς καλύτερη ομάδα του 2ου ομίλου, Ευρυτανικό.

Για την 12η αγωνιστική της Β΄Φδιώτιδας, ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου Ευρυτανικός, υποδέχθηκε στο γήπεδο του Αμουρίου τον Αχιλλέα Δομοκού, ο οποίος είναι ουραγός της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, δημιουργώντας φάσεις εκατέρωθεν.

Το 1-0 για την ομάδα του Ευρυτανικού ήρθε με κάπως τυχερό τρόπο ενώ στη συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του σκόρερ.

Η απάντηση από τον Δομοκό ήρθε με ωραίο δυνατό σουτ, του Σαΐτη Δημήτρη.

Παρόλο που από την αρχή γνώριζαν το πόσο καλή ομάδα είναι ο αντίπαλός τους, οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Δομοκού πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως αυτή του Ευρυτανικού και εκτός ότι πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό, θα μπορούσαν να κλέψουν και το παιχνίδι αν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μητράκος δεν έπιανε τα «άπιαστα».

Το αποτέλεσμα αυτό μόνο ως «γκέλα» μπορεί να χαρακτηριστεί για την ομάδα του Ευρυτανικού, η οποία έχει ως στόχο της το πρωτάθλημα ενώ αντίθετα από την άλλη πλευρά το 1-1 αλλά και η συνολική εμφάνιση έδωσε «ανάσα» και χαρά στους ανθρώπους του Δομοκού και πλέον «βλέπουν» με άλλο μάτι το πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button