ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Facts and Figures: Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Λαμία – Άρης!(pic)

Η αναμέτρηση ΠΑΣ Λαμία - Άρης πλησιάζει... και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα!

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι θα δώσει η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο 25ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 καθώς θα υποδεχθεί τον Άρη, ο οποίος θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία του στα play off του πρωταθλήματος.

Το LamiaSports τώρα, σας βάζει στο κλίμα του αγώνα με το δικό του pre game show!

Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι αρκετές και αυτές θα αναλύσουμε σήμερα:

*Πρώτη αναφορά, τα total market value των δύο αγώνων! Από τη μία ο ΠΑΣ Λαμία μετά την προσθήκη του Αραβίδη ανέβηκε στα 7,40εκατ. €, ενώ του Άρη βρίσκεται στα 12,75εκατ. €.

*Διαφορά, αλλά όχι τόσο μεγάλη υπάρχει και στο market value. Των «κιτρίνων» είναι στα 490χιλ.€ ενώ των γηπεδούχων είναι στα 247χιλ.€.

*Φτάνουμε στον μέσο όρο ηλικίας των δύο ρόστερ, όπου βλέπουμε ότι δεν υπάρχει διαφορά. Αμφότερες οι ομάδες έχουν μέσο όρο τα 27,5 χρόνια και είναι από τα γηραιότερα ρόστερ της κατηγορίας!

*Όσο αφορά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Άρης έχει 4 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ η Λαμία αυτή τη στιγμή κανέναν.

*Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις μικρές εθνικές ομάδες για τις δύο ομάδες είναι 2…

*Σε ένα ρόστερ 26 ποδοσφαιριστών ο Άρης έχει 18 ξένους παίκτες, ενώ η Λαμία έχει ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών με τους 13 να είναι ξένοι!

*Ο παίκτης με την μεγαλύτερη αξία για τον φιλοξενούμενο Άρη, είναι ο Λούκα Σάσα με ποδοσφαιρική αξία 1,00 εκατ. €, ενώ για τη Λαμία ο Ντάνι Μπεχαράνο έχει τη μεγαλύτερη αξία με 450χιλ. €.

Διαβάστε επίσης

Back to top button