ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κυνηγάει» τη νίκη… βολεύεται και με την ισοπαλία!(match day)

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα ψάξει τη νίκη απέναντι στον Άρη, σήμερα στις 20:00 στο ΔΑΚ της πόλης!

Σήμερα στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας, ο ΠΑΣ θα παίξει κόντρα στον Άρη με αρκετές απουσίες, με στόχο τη νίκη αλλά και με την ισοπαλία να βολεύει την ομάδα της Φθιώτιδας.

Επί της ουσίας, η Λαμία ψάχνει μία καλή εντός έδρας εμφάνιση, η οποία θα την ακολουθήσει κατά πάσα πιθανότητα στα play out, μιας και για να μπει η ομάδα του Άκη Μάντζιου στα play off θα πρέπει να κερδίσει σήμερα αλλά και το ματς με τον ΟΦΗ και να υπάρξουν και συνδυασμοί αποτελεσμάτων.

Παρόλο αυτά, οι «κυανόλευκοι» και παρά τις απουσίες που έχουν θα τα δώσουν όλα για τη νίκη κόντρα στους «κίτρινους».

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία!

Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να είδε με χαρά τον Χρήστο Αραβίδη να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προετομασίας της ομάδας για το ματς με τον Άρη, όμως εκτός αποστολής έμειναν δύο ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον τραυματία Ντάνι Μπεχαράνο, αλλά και τον τιμωρημένο Μάρκ Ασίγκμπα. Πρόκεται για δύο πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς από τη μία ο Βολιβιανός άσος είναι από τα βασικά στελέχη του φετινού ΠΑΣ Λαμία, ενώ οι τελευταίες εμφανίσεις του Ασίγκμπα είναι πραγματικά εντυπωσιακές, βοηθώντας την ομάδα να «μαζέψει» αρκετούς βαθμούς.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά την «κυανόλευκη» αποστολή:

Τερματοφύλακες:  30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος – 40 Devis Epassy

Αμυντικοί: 4 Adejo Daniel – 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 23 Σκόνδρας Ιωάννης – 24 Βύντρα Λουκάς – 27 Scarduelli Vanderson – 29 Bahanack Patrick

Μέσοι: 6 Niasse Ibrahima – 7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 21 Δημούτσος Έλιν – 34 Σάλιακας Εμμανουήλ – 61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί:  9 Bianconi Miguel – 10 Tyronne – 11 Καραμάνος Αναστάσιος – 18 Romanic Lazar – 19 Sassi Ismail – 33 Αραβίδης Χρήστος – 77 Villalba Leonardo

 

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Και πάμε να δούμε, μετά την αναφορά στις απουσίες, αλλά και τις επιλογές του Άκη Μάντζιου για την αποστολή, ποιους θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα στη βασική ενδεκάδα.

Αρχικά, να τονίσουμε πως οι τελευταίες δοκιμές του Μάντζιουμ είχαν στο βασικό σχήμα τον Χρήστο Αραβίδη, αλλά βάζουμε ένα μεγάλο ερωτηματικό στην επιλογή αυτή!

Στο τέρμα, ο Θεοδωρόπουλος έχει τον πρώτο λόγο, ενώ στην άμυνα αριστερά θα είναι ο Βάντερσον, δεξιά ο Σκόνδρας και στο κέντρο ο Αντέτζο θα αγωνιστεί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με παρτενέρ τον Άνταμ Τζανετόπουλο.

Στο κέντρο τώρα και αφού ο Μπεχαράνο είναι εκτός, η λογική λέει ότι ο Δημούτσος θα έχει παρτενέρ τον Νιάσσε ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ταϊρόν ντελ Πίνο.

Στα άκρα, το πρώτο σενάριο θέλει τον Ρόμανιτς να είναι αριστερά, τον Αραβίδη δεξιά και τον Καραμάνο σέντερ φορ! Παρόλο αυτά, υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε τον Αραβίδη να παίζει στην κορυφή ενώ ο Καραμάνος να πηγαίνει στα άκρα!

 

Τα αγωνιστικά νέα του Άρη!

Με την προπόνηση, που έγινε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Η αποστολή του Άρη για το σημερινό παιχνίδι, απαρτίζεται από τους εξής:

Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Ideye, Diguiny, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Korhut, Martinez, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button