ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι δύο που άφησαν τον Άρη… για τη Λαμία!

Το Σάββατο 22/2 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Άρη... και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα!

Δύσκολη μεν… αλλά εντός έδρας και σημαντική δε, είναι η αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 για τον ΠΑΣ Λαμία!

Η ομάδα του Μάντζιου θα υποδεχθεί τον Άρη, στο ΔΑΚ Λαμίας της πόλης στις 20:00 και η δυσκολία της αναμέτρησης είναι δεδομένη μιας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει πάση θυσία τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην 5η θέση που τον οδηγεί στα play off και κατά συνέπεια του δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Τώρα, εδώ στο LamiaSports σας βάζει στο κλίμα του αγώνα με pre game αφιερώματα όπως άλλωστε κάνουμε πριν από κάθε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία.

Αυτή τη φορά, θα θυμηθούμε τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει το ταξίδι Άρης – Λαμία!

Είναι μόλις δύο οι ποδοσφαιριστές και ο ένας εξ αυτών έκανε το συγκεκριμένο ταξίδι πρόσφατα! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή!

 

Ο πρώτος που άφησε τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στη Λαμία, ήταν ο τερματοφύλακας Μάριος Γκελής!

Τη σεζόν 2014-2015 ο Γκελής έφυγε ελεύθερος από τον Άρη και φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην Football League.

Δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες συμμετοχές, παρόλο αυτά έκατσε στην Φθιώτιδα για έναν χρόνο, όπου και αποχώρησε για την Θύελλα Φιλώτα.

 

Ο δεύτερος, είναι ο μέσος Δημήτρης Ανάκογλου!

Ο Ανάκογλου, το καλοκαίρι του 2016 αποχώρησε από την ΑΕΚ για να φορέσει τη φανέλα του Άρη. Στη Θεσσαλονίκη έκατσε τρία χρόνια, όμως τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε τον ανάγκασαν να αγωνιστεί σε μόλις 17 παιχνίδια, έχοντας 1 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Έλληνας μέσος έμεινε ελεύθερος από την «κίτρινη» ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, όπου εδώ κατάφερε να βρει τον παλιό του εαυτό, παίζοντας μόλις σε 2 αγώνες!

Πλέον, φοράει τη φανέλα της Παναχαϊκής!

Διαβάστε επίσης

Back to top button