Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Απίστευτος Κώστας Ντελής : 18 ετών νέος πρωταθλητής MCP με υποταγή στον Αλία!

O Κώστας Ντελής, ο μόλις 18 ετών Έλληνας μαχητής ΜΜΑ από την Λαμία, κατάφερε στο co-main event του «MCP 10» να επικρατήσει με υποταγή του Ρόμπερτ Αλία και να του πάρει την ζώνη του lightweight πρωταθλητή στο promotion.

O Κώστας Ντελής, ο μόλις 18 ετών Έλληνας μαχητής ΜΜΑ από την Λαμία, κατάφερε στο co-main event του «MCP 10» να επικρατήσει με υποταγή του Ρόμπερτ Αλία και να του πάρει την ζώνη του lightweight πρωταθλητή στο promotion.

Η μάχη Αλία-Ντελή ίσως ήταν ότι καλύτερο παρακολουθήσαμε εχθές το βράδυ στο κατάμεστο ‘Ιωάννης Βελλίδης’ , με τον αθλητή των Bαγγέλη Μουμτζή και Δημήτρη Λιοτήρη να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι σήμερα για την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του στο co-main event.

Ο αγώνας στον πρώτο γύρο άρχισε εκρηκτικά από τον Ντελή που πήρε δύο takedowns με single leg «με το καλημέρα». Ο Αλία σηκώθηκε , άσκησε πίεση στον Ντελή στο πλέγμα και εκεί αντάλλαξαν γροθιές με έναν αγκώνα του Αλία να ξεχωρίζει.

Από την άλλη ο Ντελής έκανε συνεχώς εναλλαγές στα χτυπήματά του, ενώ όταν βρέθηκαν στο κέντρο του κλουβιού εκεί ήταν ο Αλία που πέτυχε double leg takedown.

Ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του 5λέπτου ο Ντελής ήταν εκείνος που επιχείρησε να τελειώσει το ματς με armbar, που όμως δεν ήταν επιτυχημένο.

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με ένα δυνατό γυριστό αγκώνα του Ντελή που το ακολούθησε μετά ένα δικό του double leg takedown. O Αλία σηκώθηκε λίγα δεύτερα μετά και απάντησε με δεξί άπερκατ και νέο takedown για τον ίδιο.

Στο έδαφος πάλεψαν και εκεί που κανείς νόμιζε πως ο Αλία θα μπορούσε να πάρει τα ηνία του ματς, ήταν ο Ντελής αυτός που με straight kneebar ανάγκασε τον μέχρι πρότινος champion να δηλώσει υποταγή.

Ο Κώστας Ντελής αναδεικνύεται στο πιο δυνατά νέο ανερχόμενο όνομα στην Ελλάδα στο ΜΜΑ και το μέλλον του όντας ο ίδιος σε τόση νεαρή ηλικία αναμένεται λαμπρό στον χώρο.

Το να καταφέρεις να κερδίζεις στην έδρα του αντιπάλου και να ανταπεξέρχεσαι στις συνθήκες του ματς, ήταν μια αληθινή πρόκληση για τον Ντελή που έδειξε πως έχει ότι χρειάζεται για την συνέχεια.

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα Ντελή-Αλία και όλη την διοργάνωση του ‘MCP 10’ με 7,99 δολλάρια τώρα στο fite.tv στο παρακάτω link:

https://www.fite.tv/watch/mma-challenge-pro-10/2p5n1/

Πηγή: ufight

Διαβάστε επίσης

Back to top button