Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το ντέρμπι η Θύελλα Ροδωνιάς!

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι η τοπική Θύελλα, πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Μεξιατικό στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με ένα όμορφο γκολ του Σύρου ο οποίος αποδείχθηκε η «χρυσή αλλαγή» του Φάνη Σκαρή.

Όμως η νίκη των γηπεδούχων στιγματίστηκε από τον τραυματισμό παίκτη τους, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο στο τέλος του αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό με λίγες φάσεις οι περισσότερες για τους γηπεδούχους.
Φάσεις του αγώνα;

Στο 19′ μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Βρουβα, ο οποίος πήρε την μπάλα μετά την ανάποδη κεφαλιά του Σκαρή και από θέση τετ α τετ σούταρε αλλά με τα πόδια ο Τζανής απέκρουσε, η μπάλα γύρισε πάλι στον ίδιο παίκτη αλλά αυτή τη φορά σούταρε άουτ.

Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι ειχαν το μακρινό φάουλ του Ηλιόπουλου, το οποίο έβγαλε δύσκολα ο Γραββάνης.

Στο Β’ μέρος ειχαν οι φιλοξενούμενοι το τετ α τετ του Ριζαι, αλλά δεν σούταρε και πασαρε σε συμπαίκτη του, ο οποίος σούταρε άουτ, ήταν όμωςσε θέση οφσάιντ.

Στο 68′ μετά την ωραία κάθετη πάσα του Γκούλτα ο Σκαρής δεν πρόλαβε και ο Τζανής μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 70′ και 75′ ο Ντζιαβίδας Γιάννης είχε σουτ προς την εστία, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 85′ οι γηπεδούχοι έβαλαν ένα πανέμορφο τέρμα με τον νεοεισελθοντα Σύρο, όταν πήρε την σέντρα του Κίτσου και με ανάποδο ψαλίδι, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή πλευρά του Τζανή, ο οποίος αιφνιδιάστηκε.. γράφοντας το 1-0 το οποίο ήταν τελικά και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι θά μπορούσαν να σημειώσουν ένα ακόμη τέρμα με τον Βρουβα στο 90′, αλλά το σουτ από κοντά μπλόκαρε ο Τζανής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button