ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μίλησε για το μέλλον του στη Λαμία ο Αραβίδης!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - Άρης, ο Χρήστος Αραβίδης, μίλησε μετά το τέλος του ματς στην κάμερα της ΕΡΤ, σχολιάζοντας μάλιστα και το μέλλον στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Λαμίας έκανε αμέσως μετά το ντεμπούτο του στα κυανόλευκα, το οποίο συνοδεύτηκε από δύο γκολ, ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίο μάλιστα έβγαλε και…είδηση!

Ο 33χρονος επιθετικός μίλησε στη κάμερα της ΕΡΤ από την μεικτή ζώνη του ΔΑΚ Λαμίας για το ντεμπούτο του στα κυανόλευκα και την έκβαση της αναμέτρησης ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα χρονιά να φορά την φανέλα της Λαμίας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα γκολ. Από την άλλη όμως είμαι πολύ απογοητευμένος και εγώ όπως και όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια από την εξέλιξη του παιχνιδιού γιατί όταν έχεις την ευκαιρία και προηγείσαι με 2-0 μέσα στην έδρα σου όλα φαντάζουν ιδανικά για να πάρεις το ματς, το οποίο θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν 3 βαθμοί οι οποίοι θα μας έδιναν την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της 6αδας που ξέραμε ότι ήταν δύσκολος, αλλά με νίκη σήμερα και την άλλη Κυριακή είχαμε βάσιμες πιθανότητες. Από εκεί και πέρα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα κοιτάζουμε το καλύτερο δυνατό για την επόμενη αγωνιστική και να τερματίσουμε όσο τον δυνατόν ψηλότερα.»

Για το αν θα συνεχίσει στη Λαμία και τη νέα σεζόν: «Αυτό δεν το ξέρω ακόμη. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει αυτό που θέλει άλλωστε για αυτό είμαι εδώ. Από εκεί και πέρα αν όλα πάνε καλά θεωρώ ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button