Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κωστούλας: «Άδικος ο τρόπος που επιλέγει ομάδες η Nova, κάνει το δικό της παιχνίδι»

Σαφείς αιχμές εναντίον της Nova από τον ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, τονίζοντας ότι το νέο πρωτάθλημα δεν πρόκειται να αρχίσει αν δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο όλες οι ομάδες.

Ο ισχυρός άνδρας των Αγρινιωτών μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για το τηλεοπτικό τοπίο και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα αν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο», είπε μεταξύ άλλων.

Ακόμη συμπλήρωσε πως: «Είναι άδικος ο τρόπος που γίνεται η επιλογή των ομάδων από τη NOVA. H ΝΟVA κάνει το δικό της παιχνίδι και επιλέγει. Τώρα δίνει σε λιγότερες ομάδες περισσότερα χρήματα από αυτά που έδινε όταν υπήρχε κεντρική διαχείριση. Μας βάζει σε σκέψεις αυτό που γίνεται. Μακάρι να υπάρξει νόμος για την κεντρική διαχείριση. Από συζητήσεις που έχουν γίνει έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι ιδιοκτήτες της Nova προτιμούν την κεντρική διαχείριση από το να μιλούν με τον καθένα ξεχωριστά».

Αναφορικά με την κατάσταση στην ΕΠΟ, ανέφερε: «Δε βλέπω μεγάλες αλλαγές στις εκλογές της ΕΠΟ. Η πλειοψηφία στην ΕΠΟ θα είναι όπως είναι σήμερα με κάποιες μικρές αλλαγές. Ας ελπίσουμε ο πρόεδρος και ο CEO (σ.σ. εκτελεστικός διευθυντής) που λέγεται ότι θα μπει να τα πάνε καλά».

Ενώ για τη διαιτησία, υποστήριξε ότι: «Θα προτιμούσα σε όλα τα παιχνίδια να ορίζονται ξένοι διαιτητές μέχρι οι δικοί μας διαιτητές να πάψουν να επηρεάζονται από «α» ή «β» καταστάσεις και από τον πόλεμο που γίνεται».

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button