Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με τα γκολ σε Serie A και La Liga

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #In2Sports #LamiaSports

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Αναβολή είχαμε χθες στον αγώνα κυπέλλου στους “Ζωσιμάδες” μεταξύ ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκού. Στην περιοχή των Ιωαννίνων έβρεχε συνεχώς τις δυο τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα ο ήδη επιβαρυμμένος αγωνιστικός χώρος να γίνει ακόμη χειρότερος. Το είχαμε αναφέρει βέβαια στην πρόταση μας πως ένα κομμάτι που θα κρίνει την αναμέτρηση είναι και ο αγωνιστικός χώρος όπως και έγινε.

Φυσικά μετά την οριστική αναβολή της αναμέτρησης υπήρξαν αντιδράσεις απο Ολυμπιακό και Άρη. Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Να γελάει κανείς η να κλαίει; Μάλλον να γελάει … εμείς παίξαμε στα Γιάννινα ενώ έβρεχε… καρέκλες και ο αγωνιστικός χώρος ήταν κανονική λιμνοθάλασσα. Τότε δεν υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και υπήρχε σήμερα; Το είπε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ άλλωστε. Δεν ξέρουμε τι πως και γιατί, αλλά δεν κρατάνε πια ούτε τα προσχήματα.”

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Πάμε στα σημερινά όμως τώρα. Παρασκευή λοιπόν και λίγες επιλογές πάνε μαζί ειδικά απο φέτος που η Γαλλική ομοσπονδία αποφάσισε για εμπορικούς λόγους να μεταφέρει το κυρίως πρόγραμμα κάθε αγωνιστικής της Ligue 2 το Σάββατο απο την καθιερωμένη Παρασκευή. Λίγες οι επιλογές λοιπόν και απο την μια είναι καλό μιας και στα λίγα παιχνίδια η διαλογή και η επιλογή γίνεται πιο προσεκτικά.

Τα ποιο σημαντικά παιχνίδια του σημερινού προγράμματος γίνονται στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Serie A η Μπολόνια αντιμετωπίζει την Μπενεβέντο για την 22η αγωνιστική. Στην Budensliga έχουμε το Λειψία-Άουγκσπούργκ, ενώ στην Ισπανία στις 22:00 έχουμε την αναμέτρηση της Θέλτα με την Έλτσε στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής.

Πάμε να δούμε τώρα τις σημερινές επιλογές. Το σύστημα δεν αλλάζει και συνεχίζουμε με μια δυάδα και τρία #boNUs Bets. Στην δυάδα θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια Θέλτα-Έλτσε και Μπολόνια-Μπενεβέντο. Ενώ οι επιλογές στα #boNUs Bets είναι απο το Βέλγιο, την  Πορτογαλία και την Championship της Αγγλίας.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button