Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αρχίζει προετοιμασία ο Ιωνικός!

Από την ερχόμενη εδομάδα οι παίκτες του Ιωνικού θα ξεκινήσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα θα αρχίσουν τις προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά. #slgr #ionikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #προετοιμασία #season2022_2023

Από την ερχόμενη εδομάδα οι παίκτες του Ιωνικού θα ξεκινήσουν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα θα αρχίσουν τις προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας όπως το ανακοίνωσε ο Ιωνικός:

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει η νέα σεζόν για τον Ιωνικό.

Ο Δημήτρης Σπανός έχει δώσει ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα περάσουν τη Δευτέρα (20/06) και την Τρίτη (21/06) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Τις επόμενες δύο ημέρες, την Τετάρτη (22/06) και την Πέμπτη (23/06) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα περάσουν από εργομετρικά. Από την Παρασκευή 24/06 και έπειτα αναμένεται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και την Κυριακή 03/07 η αποστολή του Ιωνικού θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ομάδα θα παραμείνει για δύο εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο και την Κυριακή 17/07 θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει την προετοιμασία, με το βλέμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα φιλικά που θα δοθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button