Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχεται Ελλάδα ο Μιριτέλο!

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποιεί μια εξαιρετική μεταγραφή, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ντεφένσα Χουστίθια και αποκτά τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν τον Χουάν Μιριτέλο.

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποιεί μια εξαιρετική μεταγραφή, αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ντεφένσα Χουστίθια και αποκτά τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν τον Χουάν Μιριτέλο.

Ένας σέντερ φορ, ο οποίος έρχεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα με σκοπό να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει, να ανακοινωθεί και εν συνεχεία να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Αρκάδων. Βέβαια, ο ίδιος βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο αφού έχει ρυθμό στα πόδια του μιας και το πρωτάθλημα της Αργεντινής διεξάγεται κανονικά και θα έλεγε κανείς πως έρχεται… έτοιμος.

Στην πατρίδα του 24χρονου στράικερ, πάντως, γίνεται εκτενής αναφορά για τη μετακίνηση του Μιριτέλο στον Αστέρα Τρίπολης, με αρκετά… παράπονα από τους οπαδούς της Ντεφένσα Χουστίθια να εκφράζονται μέσα από τα social media.

Ωστόσο, στην Αργεντινή κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και οι όροι της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες για την εν λόγω μεταγραφή. Αρχικά, γίνεται γνωστό πως ο Χουάν Μιριτέλο θα έρθει δανεικός στους Αρκάδες για την επόμενη σεζόν. Ο Αστέρας διατηρεί δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι, πληρώνοντας ένα ποσό ουσιαστικά για το 50% των δικαιωμάτων του.

Παράλληλα, εφόσον επιτευχθούν ορισμένοι όροι και στόχοι που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες, τότε ο Αστέρας θα μπορεί να αγοράσει και άλλο 40% των δικαιωμάτων του Χουάν Μιριτέλο. Σύνολο, δηλαδή να έχει το 90%, με την Ντεφένσα Χουστίθια να κρατάει ένα 10%, σαν ποσοστό μεταπώλησης ουσιαστικά.

Εντός των επόμενων ωρών λοιπόν ο Μιριτέλο θα πατήσει το πόδι του Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Τρίπολη, με τον Μίλαν Ράσταβατς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την μεταγραφή αυτή, έχοντας δώσει το πράσινο φως ώστε η διοίκηση να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις προ εβδομάδων, φτάνοντας εν τέλει σε συμφωνία.

 

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button