ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γι΄αυτό απουσίασε η Λαμία απ΄την ψηφοφορία στη Super League!

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα του SDNA για τη σημερινή απουσία εκπροσώπου του ΠΑΣ Λαμία από την ψηφορία της SuperLeague!

Το SDNA έχει το ρεπορτάζ για τον λόγο που η ομάδα της Φθιώτιδας δεν ψήφισε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League το απόγευμα της Τρίτης (25/2) σχετικά με την καταγγελία του Ολυμπιακού για αποβολή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης απ΄το πρωτάθλημα.

Απούσα ήταν η Λαμία από την ψηφοφορία που έλαβε χώρα στο διοικητικό συμβούλιο της Super League το απόγευμα της Τρίτης (25/2) κι αφορούσε την καταγγελία του Ολυμπιακού για αποβολή του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού με αφορμή την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Την ώρα που οι 14 ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας κλήθηκαν να πάρουν θέση, απορρίπτοντας εν τέλει την καταγγελία του Ολυμπιακού, ουδείς εκπρόσωπος της ομάδας από την Φθιώτιδα δεν ήταν εκεί.

Κι αυτό ήταν κάτι που συνέβη διότι σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο SDNA διοικητικοί κύκλοι της Λαμίας, o εκπρόσωπος τους αισθάνθηκε αιφνιδίως μια αδιαθεσία, κάτι που προκάλεσε την απουσία του κι είχε ως συνέπεια να μην καταφέρει να συμμετέχει στην σχετική διαδικασία της ψηφοφορίας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button