FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία vs Κέρκυρα… μέσα από το Football Manager 2018!(pics)

Βρήκαμε και συγκρίναμε τις καρτέλες ορισμένων ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν στον σαββατιάτικο αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με την Κέρκυρα, για την 11η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή.

Το Σάββατο 18/11 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟΚ Κέρκυρας για την 11η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή.

Το LamiaSports όπως κάνει κάθε φορά, σας βάζει στο κλίμα του αγώνα με pregame αναλύσεις, προϊστορία, παίκτες που συνδέουν τις δύο ομάδες… και πολύ Football Manager.

Αυτή τη φορά βρήκαμε και συγκρίναμε ορισμένους από τους πρωταγωνιστές του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-ΑΟΚ Κέρκυρας…

Ξεκινάμε με τους προπονητές:

Άκρως αμυντικός προσανατολισμός από τον Μπάμπη Τεννέ, με προτιμώμενο σύστημα το 4-4-1-1.

Από την άλλη ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΣ Λαμία, είναι πιο επιθετικός προπονητής, με αγαπημένο σύστημα το 4-2-3-1.

Τερματοφύλακες:

Αν και μεγαλύτερος ηλιακά ο Νίκος Παπαδόπουλος, έχει αρκιβώς τα ίδια στοιχεία με τον συνονόματό του Νίκο Γιαννακόπουλο.

Και οι δύο έχουν καλά αντανακλαστικά (14β.) ενώ έχουν και μεγάλη έκταση άλματος (16β.) κάτι που τους βοηθάει αρκετά στις εξόδους τους.

Κεντρικοί αμυντικοί:

Είναι και οι δύο «παλιές καραβάνες» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ένας 34 και ο άλλος 37 ετών. Ο λόγος για τους Ανέστη Αναστασιάδη και Τάσο Βενέτη.

Παρόλο αυτά αποτελούν τους «πύργους» στις άμυνες των δύο ομάδων, με τον Αναστασιάδη να είναι ελαφρώς καλύτερος από τον αντίπαλό του, στα αμυντικά καθήκοντα όπως και στα σωματικά προσόντα.

Μέσοι:

Από την μία Μάρκο Μπλάζιτς και Σουλεϊμόν Όμο και από την Βιέρα Ντουαλλά και Στέφανος Σιόντης.

Οι δύο μέσοι του ΠΑΣ Λαμία, φέτος δεν έχουν χάσει παιχνίδι της ομάδας τους, παραμόνο ένα τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα. Είναι δεύτερη χρονιά μαζί στο κέντρο της Λαμίας και αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα της SuperLeague.

Από την άλλη έχουμε τον πιο επιθετικό Ντουαλλά, ο οποίος αρκετές φορές σκοράρει, ενώ υπάρχει και ο Σιόντης που κάνει την βρώμικη δουλειά.

Μεσοεπιθετικοί:

Και οι δύο οι ομάδες έχουν στην μεσοεπιιετικοί τους γραμμή ταχύτητα και εμπειρία. Κόστα Βιάνα Βάντερσον για τον ΠΑΣ, ο οποίος με τις επελάσεις (14β. ταχύτητα-15β. ευκινησία) του και τις απρόσμενες «κατεβασιές» του δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του Τεννέ, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την κάθετη πάσα (14β.) του Πίτι.

Από την άλλη κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους Φάμπιο Νούνες και Ματτιέ Γκόμες στον ΑΟΚ Κέρκυρας.

Τέλος οι επιθετικοί:

Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα κοινό σε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Υπάρχει η πιθανότητα να μην αγωνιστεί κανένας από τους δύο στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Όμως, αποτελούν ότι καλύτερο έχουν οι δύο ομάδες στην επιθετική τους γραμμή. Ο Πατρίκ Βουό αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η δύναμή του στο ψηλό παιχνίδι (12β.) Ενώ τα τελειώματά του είναι εξίσου καλά έχοντας 12β…

Από την άλλη ο Τουράμ είναι «τέρας» φυσικής αντοχής (16β.) ενώ παρά το ύψος του έχει 15β. στην ταχύτητα, 14 στην επιτάχυνση και 13 στην ευκινησία. Όμως, δεν έχει καλά τελειώματα έχοντας μόλις 11β.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button