Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λιβάι Γκαρσία: Τον χάνει για δύο εβδομάδες η ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία υπέστη θλάση στον προσαγωγό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι μόνο με θαύμα θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική! #stoiximan_slgr #aekfc #LivaiGarcia #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Λιβάι Γκαρσία υπέστη θλάση στον προσαγωγό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι μόνο με θαύμα θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική!

Ο Λιβάι Γκαρσία αποχώρησε από το ματς με τον Αστέρα με πρόβλημα στον προσαγωγό λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Ο επιθετικός της Ενωσης υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση δεξιού προσαγωγού.

Συγκεκριμένα, υπέστη θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού, αποτέλεσμα που είναι είναι λίγο καλύτερο σε σχέση με τους αρχικούς μας φόβους.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αλμέιδα δεν τον υπολογίζει σίγουρα για τη ρεβάνς του 3-0 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης αλλά και για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Λογικά, πολύ δύσκολα θα προλάβει και το ματς με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena για το πρωτάθλημα στην 26η αγωνιστική (12/3).

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button